ha ha ha

•  
    • 297 mesaje
    26 Apr 2004, 12:27
    0 0
    Doua eve, demult prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele.
    Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar, pe inserate se intorc pe jos acasa.

La un moment dat una zice: Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa.

Cealalta rapunde: Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru' asta , ca e intuneric si nu ne vede nimeni.

Prima: Bine , bine, dar cu ce ne stergem?
    A doua: Eu cu bikinii si apoi ii arunc.
    Prima: E...oi gasi si eu ceva pe aici atunci.

A doua zi se intalnesc barbatii.
    Primul: Bai.. unde au fost ma nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini.

Al doilea: Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: "NU TE VOM UITA NICIODATA.FRATII IONESCU!!!!!"
  •  
    • 361 mesaje
    27 Apr 2004, 04:55
    0 0
    Aoleuuuuuu, mor de ras......superb, felicitari !!!!!
  •  
    • 562 mesaje
    27 Apr 2004, 14:24
    0 0
    Superb!!!!! Am murit de ras!!!!!!!
  •  
    • 297 mesaje
    30 Apr 2004, 20:15
    0 0
    Ce credea cainele lui Pavlov despre stapanul lui:
    - Uite, domnule, ce reflex conditionat pe batranul asta.... cand se aprinde lumina imi aduce de mancare!
  •  
    • 297 mesaje
    4 Mai 2004, 14:28
    0 0
    Profesorul de matematica Grigore Moisil la o ora de matematica dupa ce a citit prostiile pe care le-a debitat unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama pe studentul respectiv la el, il pupa pe frunte si zice: - "Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in fund, ca asta nu-i
    capu'".

La olimpiada de vara un elev in pragul repetentiei este intrebat de ilustrul profesor de matematica Grigore Moisil cite becuri sunt in clasa iar elevul raspunde 10. Profesorul zice
    "te-am pacalit sunt 11 ca mai am eu unul; ne vedem la toamna"
    In toamna profesorul il intreaba din nou cite becuri sunt in clasa iar elevul raspunde 11. Profesorul ride
    fericit si ii spune zimbind "te-am pacalit si de data asta pt. ca sunt 10 caci eu nu mai am becul la mine" iar elevul si mai fericit riposteaza "da dar am adus eu unul la mine
    de acasa asa ca sunt 11".
  •  
    • 297 mesaje
    6 Mai 2004, 21:16
    0 0
    Un om mai firav stä trist intr-o crismä...
    Inaintea sa o bere...
    Intra un barbat "zdravan"...
    il bate pe "firav" pe umär...
    si-i bea berea...
    "firavul" incepe sa plingä...
    Solidul: "hei, ce te smiorcai asa ...pentru o bere?"
    Firavul: " uite... azi dimineatä m-a päräsit nevasta, mi-a golit contul la bancä...casa goalä! Pe urma m-au si concediat! Nu am mai vrut sa träiesc... m-am asezat pe sina de cale feratä si trenul trece pe linga mine! Am vrut sa mä spinzur si s-a rupt fringhia! Am vrut sa ma impusc dar s-a blocat revolverul!
    Si acum, imi cumpar o bere din ultimii bani, torn otrava in ea... si vii tu si mi-o bei!!!
  •  
    • 727 mesaje
    6 Mai 2004, 22:09
    0 0
  •  
    • 18 mesaje
    11 Mai 2004, 18:42
    0 0
    HA,HA,HA, sunt excelente!!!Mai trimite-ne,sa ne mai inveselim!