bune...sper si pt voi!

•  
    • 1913 mesaje
    13 Dec 2007, 22:07
    1 0
    Doi pasionati de net:
    Primul : Bah, ai vazut ce ninge afara? Al 2- lea : Nu,da si mie link`ul!

Profesoara a vorbit mult despre scopul vietii si rolul omului in societate. Apoi intreba: - Copii, ce ati dori sa auziti in timpul inmormantarii voastre? Vasile: - As dori ca oamenii sa spuna ca am fost un medic extraordinar, ca am salvat viata multor oameni... Maria: - Dar eu as dori ca toti sa spuna ca am fost o sotie buna, o mama si o bunica, sa ma iubeasca toti. - Dar tu, Ioane, ce ai dori sa auzi? - "Priviti! Se misca, se misca!!!"

Bula vroia sa se urce in avion cu un pui de gaina, mic, galben si piuitor, ca sa il aduca cadou lui Bulisor. - Domnule, zise stewardesa, nu e voie cu animale in avion! Se intoarse Bula in aeroport, se duse la WC, puse puisorul in chiloti si urca liber in avion. Locul lui era langa o calugarita tanara si frumoasa. La un moment dat, Bula adoarme si, in timp ce visa, puisorul iese din chilotii lui, scoate capul prin slitul pantalonilor si incepu sa piuie. Calugarita, speriata, incepu sa-l zgaltaie pe Bula: - Scoala, domnule, scoala repede!! Speriat, Bula tresari, uitandu-se in toate directiile: - Ce e, unde, ce... ce s-a-ntamplat!!???? Zise calugarita: - Domule, nu am deloc experienta in problemele astea, dar am impresia ca vi s-a spart un ou...
  •  
    • 10 mesaje
    13 Dec 2007, 23:12
    0 0
    Sunt tari bancurile!
    Super tri!
  •  
    • 339 mesaje
    14 Dec 2007, 11:32
    0 0
  •  
    • 1913 mesaje
    14 Dec 2007, 14:04
    1 0
    Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare...

- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? fara nici un cuvant, gagica ii tranti usa in nas.

A doua zi, tipul iar suna la usa , iar deschide gagica...

- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica ii tranteste usa in nas.

Seara discuta cu sotul ei, ii povesteste ce si cum.

Acesta din urma decide sa ramana a doua zi cu ea.

Bineinteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita intrebare:

- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex?

Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde:

- Da!

- Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase nevasta in pace ...

Prezicatoarea catre o studenta:
    - In viata d-tale in curand o sa apara un barbat tanar; va fi foarte dragut, cu ochi albastri, obrajii roz, dar cu par putin si va cantari 4 kg...
  •  
    • 115 mesaje
    14 Dec 2007, 18:02
    1 0
    suntteti tari mai nene,mai bagati ca am facut o burta de ras