sirena

•  
    • 223 mesaje
    7 Dec 2007, 12:43
    0 0
    Doi prieteni se intalnesc dupa o lunga perioada de timp.Unul ii spune celuilalt: -Ba da ce-ai patit ca ai fatza foarte mica?-Hai mai lasa-ma in pace..-Ba serios, ai fatza foarte mica, te rog mult spune-mi ce-ai patit?-Bine, hai ca-ti spun.._Am fost acum o saptamana la pescuit si dau eu cu undita si ce sa vezi, musca momeala..., trag eu si apare o sirena..Ba da una frumoasa rau, cu tzatze mari, fund, tot ce-i trebuia..Si eu o iau in brate sa o iau acasa..Dar sirena disperata striga plangand: -Te rog lasa-ma aici, nu ma lua acasa, si-ti indeplinesc o dorinta, cea mai arzatoare dorinta a ta...-Pai, si tu ce-ai facut?..-Mi s-a facut mila de ea si i-am dat drumul..-Si ce i-ai cerut?-Sa-mi faca o Chanel mica, mica de tot
  •  
    • 10 mesaje
    8 Dec 2007, 23:26
    0 0
    E tare!
    Ce dorinta a putut sa-si puna!!!!!!!!!!
  •  
    • 223 mesaje
    10 Dec 2007, 10:32
    0 0
    uite, mi-au cenzurat cuvantul "m..e". l-au inlocuit cu "chanel". nu stiam ca acest cuvant este considerat vulgar dat fiind faptul ca la origine inseamna fata, figura. asta e, cat traieste omul invata...
  •  
    • 1039 mesaje
    10 Dec 2007, 21:09
    0 0
    Ce vorbesti bre alex?? asta stiai matale ca inseamna cuvantul ala... mooje??? Fatza? Chip? De altceva nici nu ai auzit nu-i asa???
    Of of... adminii astia... cum cenzureaza ei cuvinte atat de normale precum fatza, chip, figura!

P.S. detest oamenii ce folosesc in public cuvinte vulgare. Eu, daca eram admin, iti trageam si un ban.

P.P.S. stii ce-i ala ban, sper ca nu te gandesti la moneda...
  •  
    • 84 mesaje
    14 Dec 2007, 08:20
    0 0
    hai bai marinare ca era un banc doar nu striga m.e in tamvai
    chill.......
    si da, la origine asta insemna, figura
  •  
    • 223 mesaje
    14 Dec 2007, 15:09
    0 0
    hopa!dupa vreo doua saptamani intru si ce vad: ca un anume domn marinar ma ia la bascalie si in loc de chanelul meu, scrie el, cel care uraste expresiile vulgare "mooje". ce mai expresie cizelata.... sunteti cumva pe mess domnul marinar ?
    am de facut unele precizari:
    1. imi cer scuze adminului, am luat bancul cu "copy-paste" si nu mi-am dat seama de cuvantul strecurat acolo.
    2.nu fac mare caz de tevatura domnului marinar dar nu imi place cand topicurile mele sunt sac de box pentru persoane frustrate si care vor sa para plini de etica... si imi dau cu presupusul: domnul marinar face parte ori din categoria mai sus mentionata ori este preot sau calugar caz in care imi cer scuze fata de dansul, sunt o biata pacatoasa
    3. imi dau seama si recunosc ca bancul nu a fost dintre cele mai bune, dat fiind faptul ca nu sunt comentarii de genul
    va salut si.. la mai mare!