La biserica...

•  
    • 213 mesaje
    27 Feb 2004, 18:31
    0 0
    perle din anunturile din biserici:
    *Enoriasele noastre au aruncat haine de toate felurile, si pot fi vazute in pivnita bisericii, vineri dupa-amiaza.
    *Duminica se va face o colecta speciala, pentru a acoperi cheltuielile pentru un covor nou. Toti cei care doresc sa faca ceva pe el sunt rugati sa vina in fata si sa ia o bucata de hirtie.
    *Irving Benson si Jesse Carter s-au casatorit pe 24 octombrie, la biserica. Si astfel s-a incheiat o prietenie care se legase inca din primii ani de scoala.
    *In dupa-amiaza aceasta vor avea loc intruniri in partea de sud si in partea de nord a bisericii. Copiii vor fi botezati la ambele capete.
    *Pentru aceia dintre voi care au copii si nu stiu, avem o gradinita jos.
    *Pastorul va tine o predica de adio, dupa care corul va cinta "Saltati de bucurie".
    *Fiind duminica Pastilor, o vom ruga pe doamna White sa lase un ou pe altar.
    *Joi, la ora 17:00 va avea loc o intrunire a Clubului Micutelor Mame. Cele care doresc sa devina micute mame sint asteptate in biroul preotului.
    *In absenta pastorului nostru, am avut rarul privilegiu de a ne bucura de o slujba buna, tinuta de J.F. Stubbs.
    *Miercuri seara va avea loc o intrunire a "Societatii Doamnelor Literate". Doamna Clark va cinta "Aseaza-ma in patutul meu", acompaniata de preot.
    *Duminica viitoare, doamna Vinson va cinta in corul de dimineata. Apoi, preotul va vorbi despre "Ce experienta neplacuta".
    *Intrucit preotul e bolnav, sedinta de tamaduire de miercuri va fi aminata pina cind ni se va comunica o noua data.
    *Copiii clasei a patra vor prezenta "Hamlet", de Shakespeare. Piesa va avea loc vineri, la orele 19:00. Cei ce vor sa ia parte la aceasta tragedie sint invitati.
    *Predica de azi poarta titlul "Cit poate sa bea un om?", iar corul nostru in formula completa va cinta imnuri.
    *Cina gratuita: va fi urmata de rugaciuni si medicatie.
    *Nu lasati grija sa va omoare, lasati biserica sa va ajute.