:D
-
3 Dec 2007, 19:320 0Un tip cu un trabant mergea pe sosea si la un moment dat i se strica motorul. Un tip cu un Lamborghini, facandu-i-se mila, opreste langa el si se ofera sa il remorcheze.
- Ok, se invoieste trabantistul, insa sa nu ii dai prea tare ca al meu nu prea duce.
Toate bune si frumoase pana trece un Ferarri pe langa ei si se uita cu dispret. Evident a urmat o cursa cei doi uitand complet de trabant, care claxona in disperare. Din intamplare un reporter se afla in preajma si publica a doua zi in ziar: "... si ca sa va conving total ca ziua de ieri a fost una cu totul invers, am vazut un Ferarri si un Lamborghini intrecandu-se, si un Trabant care claxona nervos in spatele lor sa i se faca loc."
Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
- Ce varsta aveti?
- Peste o luna voi implini 40 de ani.
La care chirurgul spune: - Imi place optimismul dumneavoastra! -
4 Dec 2007, 20:17O blonda isi suna iubitul si spune: - Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep! Tipul intreaba: - Si ce-ar trebui sa iasa? Blonda: - Dupa poza de pe cutie, un tigru. Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice: - In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie. Apoi ii ia miinile si-i spune: - In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi... - ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie...