bancul care v-a placut cel mai mult

•  
    • 199 mesaje
    7 Oct 2007, 08:56
    0 0
    Scrietzi aici bancul care v-a placut cel mai mult.incep eu

Sotzulraga,am omorat 5 muste!3
    masculi si 2 femele!
    Sotziaar de unde stii care erau masculi si care femele?
    SOtzul:Masculii erau pe cutia de bere,femelele erau pe telefon
  •  
    • 32 mesaje
    7 Oct 2007, 19:44
    0 0
    De ce a murit Fat-Frumos?
    De batranete, la trei luni si jumatate(doar crestea intr-o zi cat altii intr-un an ).
  •  
    • 87 mesaje
    8 Oct 2007, 10:11
    0 0
    misto!
  •  
    • 9367 mesaje
    11 Oct 2007, 11:10
    0 0
    un politist se intalneste pe strada cu o cunostinta care avea sub brat o carte. curios, politistul intreaba:
    - ce carte e aia?
    - o carte de logica
    - ce e aia logica?
    - pentru a intelege mai bine iti voi face o exemplificare de deductie logica: ai acasa acvariu?
    - da.
    - deci iti plac pestii. daca iti plac pestii, mergi cand ai timp la pescuit?
    - da.
    daca mergi la pescuit, stand asa pe balta, mai bei o bere sau un vinisor?
    - da.
    - daca bei o bere sau un vinisor, ti se face pofta sa mergi la o femeie?
    - mda...
    - inseamna ca iti plac femeile... deci nu esti homosexual! poftim, asta a fost deductia logica. ai inteles?
    - am inteles! imi imprumuti si mie cartea? mi se pare foarte interesanta chestia asta cu logica...

ii da prietenul cartea, si-o pune politistul sub brat si pleaca spre sectie. cand sa intre se intalneste cu un coleg. acesta observa cartea si-l intreaba ce carte e. plin de importanta, politistul incepe:
    - e o carte de logica. stiu ca nu stii ce e aceea logica si, pentru a intelege, iti vor da un exemplu. ai acvariu acasa?
    -nu.
    - HUOOO!!! HOMOSEXUALULE!!!
  •  
    • 24 mesaje
    12 Oct 2007, 02:27
    0 0
    Pentru ca sunt blonda ghiciti cu ce banc va servesc
    O blonda conducea pe un drum de tara,iritata fiindca la radio auzise numai bancuri cu blonde. La un moment dat arunca o privire pe geam si vede o alta blonda,intr-o barca,incercand ea sa vasleasca pe camp. Se da blonda nervoasa din masina si incepe sa urle la cealalta : "Auzi tu,cat poti fi de penibila,nu vezi ca esti pe iarba? Din cauza unora ca tine avem toate de suferit,se fac bancuri si misto pe seama noastra" Inainte sa intre inapoi in masina simte nevoia sa-i mai spuna ceva : "Vai de capul tau,ai noroc ca nu stiu sa inot,ca veneam la tine si iti puscam si doua"
  •  
    • 199 mesaje
    12 Oct 2007, 15:42
    0 0
    Un tip cu prietena lui, in parc pe o banca: (el)-Draga mea, imi este frig la maini le pot pune intre picioarele tale? (la care tipa)-Da' la urechi nu-ti frig ?!?