pt mine sunt noi bancurile

•  
    • 4503 mesaje
    24 Sep 2007, 14:40
    0 0
    Un om mai maruntel sta trist intr-o crasma... inaintea sa bea o bere... intra un barbat zdravan... il bate pe micutul pe umar... si-i bea berea... Micutul incepe sa plinga... Solidul: hei, ce te smiorcai asa ..pentru o bere? Micutul: uite... azi dimineatza m-a parasit nevasta, mi-a golit contul la banca...casa goala! Pe urma m-au si concediat! Nu am mai vrut sa traiesc... m-am asezat pe sina de cale ferata si trenul trece pe linga mine! Am vrut sa ma spanzur si s-a rupt fringhia! Am vrut sa ma inpusc dar s-a blocat revolverul! Si acum, imi cumpar o bere din ultimii bani, torn otrava in ea...si vii tu si mi-o bei!!!

La varsta de 50 de ani femeia primeste din partea barbatului o sticla cu lapte. Nedumerita il intreaba: - Dar de ce draga tocmai o sticla cu lapte? - Pai draga mea nevasta: * la 20 erai fermecatoare ti-am adus o floare… * la 30 erai dulce..ti-am adus o sampanie…. * la 40 erai fierbinte ti-am adus o paine calda.. * insa acu la 50 te-ai facut cat o vaca ti-am adus niste lapte… Insa femeia ii da replica: - da dragul meu asa e, dar: * la 20 de ani eram eu ca o floare insa nu tu ai rupt prima petala… * eram eu la 30 ca o sampanie de dulce…insa tu ma agitai altzii ma sorbeau… * la 40 eram eu fierbinte ca o paine insa tu mancai coaja altzii miezul… * iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca insa cand pleci tu de acasa…vin taurii la usha shi intreaba: boul e acasa?

Un roman, un francez si un englez in vizita la New York… In fata statuii Libertatii: Francezul: c’est merveileuse ,c’est magnifique! Englezul: it’s wonderfull,masterpiece! Romanul: Mama, sa-mi bag pulaaaa!!!

Vine Bula fericit de la inmormantarea lu soacra'sa, si cand da sa intre in casa, pac! o tigla de la acoperis ii cade in cap, la care Bula, uitandu-se spre cer: - Ai si ajuns, scarba?
  •  
    • 813 mesaje
    25 Sep 2007, 13:21
    0 0
    nici eu nu stiam o parte din ele
  •  
    • 3297 mesaje
    28 Sep 2007, 21:46
    0 0
    nici eu nu le stiam...