remuscarea doctorului
-
0 0Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme. Oricat de mult a incercat sa uite ceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand auzea cea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea: "Nu te mai stresa; nu esti primul mediccare s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul.
Si esti burlac. Asa ca asta e..." Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate: "Popescule, nu uita ca esti medic veterinar..." -
Intr-un orasel din America era un doctor care ii diagnostica pe pacientii lui ca avand hemoroizi. Intr-o zi vine un domn cu mana rupta.
- Domn doctor mi-am rupt mana!
- Mmm, da, e clar. Ai hemoroizi!
- Nu se poate domn doctor..eu am urcat intr-un pom sa culeg un mar, am picat si mi-am rupt mana!
- Cum sa am hemoroizi?
- Pai DA! Te-a mancat in fund sa urci in pom!
- Ce-i cu tine, Smith, ce esti atat de amarat?
- Mi-a murit un bou.
- Ei, ce sa-i faci, incet, incet ne ducem unul dupa altul
Intr-o dimineata, un locatar al unui imobil se trezeste si isi arunca privirea pe fereastra, cand ce sa vada? Vecinul lui juca tenis cu Pete Sampras, insa nu numai ca juca ci il si batea!!! Dupa amiaza se intalneste cu vecinul sau si il intreaba cum a reusit performanta. Vecinul, foarte plictisit ii spune sa mearga la baltoaca amestecata cu mal de pe marginea drumului si sa ia pestisorul din noroi sa-l spele si sa-l arunce in mare, dupa care pestisorul ii va indeplini o dorinta, cu o singura precizare insa si anume: pestisorul este cam surd. Executa transferul pestisorului si este intrebat ce dorinta are, la care rapunde ca isi doreste "mult aur". Pestisorul fiind cam surd il mai intreaba de cateva ori. Se intoarce omul nostru acasa fericit, cand ce sa vada? In fata blocului gaseste "un taur". Suparat se duce la vecinul sau si incepe sa-i reproseze. Vecinul insa cu calm ii raspunde: Pai, mai vecine tu crezi ca eu am vrut sa fiu "tare-n tenis"? -
In padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada:
lupul, vulpea ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie.
In cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe, dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie.
Iepurele scapa si de vulpe si, ambitionat, vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat si invinetit se ridica si incepe sa strige:
- Sa mor daca mai deschid magazinul astazi!
Iepurasul se duce la urs si ii spune ca in Cluj e o bere cu numele lui.
Dupa putin timp vine si vulpita.
- Bai ursule, in Cluj e o bere cu numele tau.
- Hai lasa-ma in pace!
Nervos, ursul se duce in Cluj. Intra intr-o carciuma si zice:
- Dati-mi o bere Danut!