stiam ca asta ai sa zici!!!

•  
    • 3297 mesaje
    7 Sep 2007, 00:47
    0 0
    Cica se intalneste un om cu Bula care tragea un cal mort dupa el, omul il intreba:
    -De ce tragi de calu ala
    -Pai ajuta-ma sa il duc pana peste calea ferata si iti spun.
    Il ajuta omul si dupa ce ajung il mai intreaba odata:
    -No zi de ce tragi calu asta dupa tine.
    -Ajuta-ma sa il duc pana la mine in cartier si iti zic.
    Ajung cei doi in cartier la care omul intreba:
    -No zi de ce tragi calu dupa tine ?
    -Pai ajuta-ma sa il duc pana sus in apartament si iti zic.
    Dupa ce au ajuns in apartament omul intreba :
    -No zi ca eu nu te mai ajut .
    -Ajuta-ma sa il pun in cada si iti zic.
    dupa ce pun calu in cada intreaba omu din nou :
    -No acuma zi de ce tragi calu HAAAA?
    -Pai ieri seara o venit moartea la mine si am jucat sah eu am zis: moarte acuma iti iau nebunul, moartea a zis : stiam ca asta ai sa zici,dupa care eu am zis : moarte vezi ca acuma o sa iti iau calu ,la care moarte a zis : stiam ca asta ai sa zici,dupa care eu am zis,moarte vezi ca acuma iti voi lua tura,la care moartea a zis : stiam ca asta ai sa zici,dupa care eu am zis moarte acuma iti voi da sah mat'la care moartea m-ia zis stiam ca asta ai sa zici,dupa care m-a batut si s-a dus sa se spele pe maini la baie ,iar azi moarte va veni din nou si vom juca din nou sah la care eu voi zice : moarte acuma iti iau nebunul,moartea va zice : stiam ca asta ai sa zici,dupa care eu voi zice :moarte vezi ca acuma o sa iti iau calu ,la care moarte va zice : stiam ca asta ai sa zici,dupa care eu voi zice,moarte vezi ca acuma iti voi lua tura,la care moartea va zice : stiam ca asta ai sa zici,dupa care eu voi zice moarte acuma iti voi da sah mat la care moartea va zice stiam ca asta ai sa zici,ma va bate si se va duce sa se spele pe maini in baie si va vedea calul mort si va spune: Bula, vezi ca ai un cal mort in baie, la cere io voi zice:
    STIAM CA ASTA AI SA ZICI!!!
  •  
    • 1555 mesaje
    20 Sep 2007, 23:16
    0 0