3 banculetze :)

•  
    • 5531 mesaje
    11 Dec 2003, 17:23
    0 0
    Intr-o dimineata, un locatar al unui imobil se trezeste si isi arunca privirea pe fereastra, cand ce sa vada? Vecinul lui juca tenis cu Pete Sampras, insa nu numai ca juca ci il si batea!!!! Dupa amiaza se intalneste cu vecinul sau si il intreaba cum a reusit performanta. Vecinul, foarte plictisit ii spune sa mearga la baltoaca amestecata cu mal de pe marginea drumului si sa ia pestisorul din noroi sa-l spele si sa-l arunce in mare, dupa care pestisorul ii va indeplini o dorinta, cu o singura precizare insa si anume: pestisorul este cam surd. Executa transferul pestisorului si este intrebat ce dorinta are, la care rapunde ca isi doreste "mult aur".
    Se intoarce omul nostru acasa fericit, cand ce sa vada?
    In fata blocului gaseste "un taur".
    Suparat se duce la vecinul sau si incepe sa-i reproseze. Vecinul insa cu calm ii raspunde:

Pai, mai vecine tu crezi ca eu am vrut sa fiu "tare-n tenis"?

Un bou si o v.aca se casatoresc.
    Dupa o perioada de timp, boul pleaca in padure dupa lemne.
    Uita ceva acasa si se intoarce din drum. Spre surprinderea lui, isi gaseste nevasta in pat cu magarul, cel mai bun prieten al lui.
    Morala:
    1. Daca esti bou, nu te insura ...
    2. Daca esti bou si totusi te insori, nu te insura cu o v.aca
    ... 3. Daca esti bou si totusi te insori cu o vaca, ai grija ca cel mai bun prieten sa nu fie un magar.

Intr-un autobuz, care este ultra aglomerat, urca doi studenti, unul pe usa din fata, celalalt pe usa din spate. Cel din fata striga catre cel din spate:

- Costele, unde are ma femeia parul cret?
    In spate sunt doua doamne grase si simandicoase, care se foiesc nelinistite, vadit deranjate de ce ar putea raspunde Costel. In picioare langa doamne - un politist.
    - Sub brat - raspunde Costel.
    - Si mai unde au par cret? Doamnele se foiesc din nou.
    - In cap.
    - Si mai unde, ma?
    Una din doamne:

- Domnule politist, va rog luati atitudine, e impardonabil!
    Politistul raspunde plin de el:
    -Lasati, doamna, numai sa pronunte el cuvantul "p**da", ca-i f*t una cu pulanu' peste c***e, de-l ustura si-n c*r vreo doua zile!
  •  
    • 11438 mesaje
    12 Dec 2003, 15:24
    0 0
    Excelent...toate-s super faine,dar ultimul m-a facut sa rad de se-aude in tot biroul....ecoul...ha..ha..ha..inca..
  •  
    • 5531 mesaje
    12 Dec 2003, 15:57
    0 0
    Cam asa am reactionat si eu cand le-am primit pe mail...si astazi am ras cand am recitit