.
-
0 0.
-
Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac studentii in sesiune.
Se intoarce Sf. Petru si zice:
- Pai aia de la medicina invatza de rup, aia de la drept la fel... iar aia de la politehnica... aia petrec.
Nu trece mult timp si iar este trimis Sf Petru.
Se intoarce si tot asa, aia de la medicina invatau de rupeau, aia de la drept la fel infipti in carti, la politehnica tot bairam.
Se mai intampla faza de vreo cateva ori, in cele din urma Dumnezeu zice:
- Sfinte Petru ia vezi ce mai fac studentii in sesiune
Se intoarce Sf. Petru si da raportul:
- Pai doamne aia de la medicina se rup cu invatatul, aia de la drept la fel rup randurile....
- Si politehnica? intreba Dumnezeu
- Pai politehnica se roaga...
- Bun!! Pe astia ii trecem...
La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea... Si asa al patrulea, al cincilea... Profesorul il opreste si ii da nota "5". Ceilalti studenti se revolta:
- Pentru ce?
- Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva.
Un student la cantina. Gaseste un loc liber langa profesor.
Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten.
Studentul: - Bine, atunci eu am zburat.
Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare:
- Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi?
- Pe cel cu aur.
- Dar eu l-as lua pe cel cu minte.
- Asta pentru fiecare ce-i lipseste.
Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare "Magar". Studentul, fara sa se uite in ea se ridica si pleaca. Peste un timp se intoarce si spune:
- D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota.
La facultatea de biologie, examen despre miriapode. Profesorul are un insectar in care sunt doar parti din insecte: un piciorus, o aripioara, o antena, etc.
Studentul e rugat sa recunoasca specia. Dupa trei incercari nereusite, profesorul il anunta ca are nota 2, si ca-l asteapta la toamna. Pleaca studentul suparat insa cand sa iasa pe usa, profesorul il striga:
- Hei, care e numele tau?
La care studentul bagând un picior pe usa:
- Ghici!
Trei studenti plictisiti de moarte. La un moment dat unul din ei zice:
- Bai io zic sa dam cu banul, si sa facem asa: daca pica "marca" mergem la terasa, daca pica "banul" mergem la meci iar daca pica pe muchie ne apucam sa invatam... -
Facultatea de medicina Bucuresti 1998, laboratorul de fiziologie (studenti anul 1). Se studiaza compozitia salivei, inclusiv la microscop (necolorata, proaspata). Toti studentii sunt rugati sa scuipe pe lama si apoi sa priveasca prin microscop structura salivei.
Cativa studenti de anul 3 (care stiu deja procedura...) fac o farsa unei boboace. Se duc la WC, unul se masturbeaza si pune s.perma pe o lama de microscop. Se duc apoi in laboratorul de fizio si o schimba cu lama (cu saliva) unei studente de anul 1.
Privind prin microscop, naiva studenta cheama intrigata profesorul: "Dom' profesor, uitati, se misca !!!"
Profesorul se uita intrigat, apoi se intoarce incruntat catre nefericita studenta: "Domnisoara, dumnneata te-ai spalat pe dinti azi- dimineata ?!?"