Reguli pt o eventuala nora/prietena

•  
    • 96 mesaje
    31 Oct 2003, 13:10
    0 0
    1. Niciodata nu intarzii daca esti invitata la masa .

2. Niciodata nu ma contrazici sau il contrazici pe baiatul meu.

3. Chiar daca moda o cere, eu sunt de parere ca intotdeauna e loc de mai bine, deci nu vii imbracata indecent, in fusta mini, bluza mulata si pantofi cu toc. Eventual pentru design, o bentita pe par ti-ar prinde bine, astfel nu vei fi nevoita sa iti pazesti podoaba capilara de eventualele inmuieri in ciorba sau tocanita si nici nu vei orna prajitura cu frisca.

4. La masa nu-ti lustruiesti pantofii de pantalonii baiatului meu, ca in ziua de azi curentul si detergentul sunt scumpe. Apropos de asta si de punctual 3, sper ca nu folosesti farduri, rujuri si alte asemenea, pentru ca in primul rand nu-mi plac mastile, apoi tin la sanatatea mintala a baiatului meu (n-as vrea sa ramana cu sechele dupa prima dimineata petrecuta impreuna).

5. Cu mine nu ai prea multe in comun, chiar daca eu iti povestesc despre cum eram eu la varsta ta, asta nu inseamna ca trebuie sa faci comparatie intre noi doua ci ca ceva trebuie schimbat la atitudinea ta.

6. La cumparaturi nu mergem decat impreuna, tu tii sacosele, eu voi alege.

7. Nu te stradui sa-mi faci pe plac pentru ca stiu ca nu vrei decat sa ma lingusesti.

8. Daca veti locui impreuna eu va voi vizita zilnic, iar tu nu vei reprosa baiatului ca apar in cele mai nepotrivite momente, ca iti fac ordine in dulap sau cotrobai prin bucatarie. Nu vreau decat sa va ajut si sa ma asigur ca baiatului meu nu-i lipseste confortul de acasa.

9. Vacantele le petrecem numai impreuna, tu nu ai nici un cuvat de spus in privinta asta.

10. Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru baiatul meu:
    - acasa la parintii tai
    - discoteci (aici se poate duce si fara tine, uneori un baiat are nevoie de libertate)
    - restaurante (asta inseamna ca tu va trebui sa inveti sa gatesti).

11. Sarbatorile le petrecem intotdeauna impreuna, sa nu incerci niciodata sa schimbi regula, eu voi sti ca din cauza ta o mama va fi singura de Craciun, Paste sau Revelion.

12. Daca baiatul meu se imbolnaveste :
    - 1 inseamna ca e vina ta;
    - 2 eu si numai eu il pot ingriji cum trebuie, sa n-ai pretentia sa las sanatatea baiatului meu pe mana unei iresponsabile.

13. Niciodata sa nu te crezi mai importanta decat mine, pentru ca nu esti si vei avea de suferit. Nu uita ca tu nu esti decat o intrusa in viata lui si niciodata nu vei ocupa un loc mai important decat mine.

si ...

14. Daca ai acceptat toate astea inseamna ca nu esti potrivita pentru baiatul meu, mai bine ramane singur decat cu o fiinta ca tine.
  •  
    • 354 mesaje
    31 Oct 2003, 16:40
    1 0
    Soacre:
    Gheorghe isi inmorminteaza soacra. Vine omul acasa si, cind sa deschida poarta, ii pica o tigla in cap. La care Gheorghe, contrariat, zice:
    - Deja ai ajuns?
  •  
    • 562 mesaje
    3 Nov 2003, 14:26
    1 0
    Gargarita!!dragut banc!
    Numai bine!
  •  
    • 104 mesaje
    11 Nov 2003, 00:03
    1 0
    Soacra ii da "indicatii pretioase" proaspetei nurori:
    - Sa stii ca daca am nodul de la batic legat in parti nu-mi zici nimic, nu ma deranjezi!
    - Daca am nodul de la batic legat la ceafa, e naspa tare! Te porti cuviincios, incerci sa ma imbunezi, ca altfel...
    - Daca am nodul de la batic legat in frunte, e de rau! Trebuie sa dispari din fata mea!
    Dupa ceva timp, vine soacra cu baticul legat in frunte si isi gaseste nora cu cafeaua in fata, tigara in mana, fusta mini si un vraf de vase nespalate in bucatarie.
    Nora: - Auzi, mama-soacra? Sa stii ca ma doare-n lindic de nodul tau de la batic!
  •  
    • 52 mesaje
    14 Nov 2003, 14:51
    0 0
    cipicuta e super bancul acesta