bancuri diverse

•  
    • 92 mesaje
    18 Mai 2007, 13:52
    0 0
    un barbat intra intr-un magazin,si ii spune vanzatoarei:
    -Vreau ca sotia mea sa-mi acorde mai multa atentie. Aveti cumva un parfum care miroase a computer?
  •  
    • 92 mesaje
    18 Mai 2007, 17:41
    0 0
    Culmea increderii: Sa lasi o canibala sa-ti faca sex oral. Culmea birocratiei: sa faci copie dupa actul sexual...

-Mamico, astazi in autobuz, tata m-a pus sa cedez locul unei domnisoare... -Foarte bine puiu' lu' mama, asa trebuie sa faci! -Da mamico, da' io statem in bratele lu' tata...
  •  
    • 367 mesaje
    18 Mai 2007, 23:17
    0 0
    Tare...
  •  
    • 375 mesaje
    20 Mai 2007, 09:42
    0 0
    super tare!!!
  •  
    • 375 mesaje
    22 Mai 2007, 22:41
    0 0
    (asta nu e gluma-gluma, e o reclama la un credit de nevoi personale, nu mai tin minte ce banca, da' o aud mereu la radio si imi place)

"Oare cat o dura o calatorie in jurul lumii? Ca ma gandesc sa ii cumpar un bilet soacra-mii!"
  •  
    • 92 mesaje
    22 Mai 2007, 22:57
    0 0
    Bancul zilei Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam: -Ce s-a intamplat? -Teroristii i-au rapit pe cei 322 de hoti din Parlament si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta. -Bine - zice omul din masina - Si cat da fiecare? -Cam 5 litri.
  •  
    • 92 mesaje
    23 Mai 2007, 18:19
    0 0
    O femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate: Oglinda- oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara ? Oglinda ii raspunde: daca vrei sa-ti spun, da-te la o parte, ca nu vad nimic!
  •  
    • 367 mesaje
    27 Mai 2007, 00:37
    0 0
    tare ultiumul.
  •  
    • 169 mesaje
    27 Mai 2007, 20:54
    0 0
    Da e super ultimul...
  •  
    • 92 mesaje
    5 Iun 2007, 17:56
    0 0
    Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce. Langa pat se afla un gong. - Ce-i cu gongul ala? intreaba prietenii, clatinandu-se. - Nu-i gong, e un ceas vorbitor. - Serioooos? Un ceas vorbitor? - Ca sa va conving, priviti. spune tipul si apucand gongul trase o lovitura puternica in el. Curand, o voce de cealalta parte a peretelui, striga: - E 3 dimineata, boule!
  •  
    • 92 mesaje
    6 Iun 2007, 20:42
    0 0
    Pe strada cu floricicele din New-York, intr-o seara mergea foarte incet o masina, ca si cum cauta o anumita persoana. La un moment dat desi era cam in intuneric, geamul masinii se lasa in jos si apare mana aratand cu degetul:
    - Una dintre fete se apropie, se aseaza cu bratele pe fereastra si asteapta.
    - Cat e un scurt?
    - 50$.
    - OK.
    O ia in masina, se duc mai incolo, aia-i face treaba si el ii da 100$ Din doua-n doua seri, figura se repeta de vreo 4-5 ori dupa acelasi tipic.
    Intr-o seara , cand el o cheama la masina, o raza de la felinar cade pe fata lui si ea are o revelatie:
    - Da, de unde esti? Din Romania?
    - Din Bolintinul din Deal!
    - Si eu tot de-colo!
    - Pai stiu, zice el. Tat-tu mi-a dat 500 $ pentru tine, da’ mi-a zis sa nu ti-i dau pe toti odata ca-i cheltuiesti.
  •  
    • 92 mesaje
    7 Iun 2007, 00:06
    0 0
    tipa în fusta strâmta si scurta vrea sa se urce în autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mâna la fermoarul de la spate si îl descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta... Încearca din nou sa urce... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem. În spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca. Tipa revoltata: - Nesimtitule, pui mâna pe mine?!!? Ciobanul: - Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni...
  •  
    • 844 mesaje
    7 Iun 2007, 12:14
    0 0
    Cică s-a inventat un robot care prinde hoti. În China a prins în 5 minute 100 de hoti, în America a prins în 5 minute 200 de hoti, în România în 5 minute s-a furat robotul.

Un betiv si o blonda se intalnesc pe strada. Betivul spune: - Proasto! Iar blonda spune: - Betivule! La care betivul zice: - Da, dar mie maine-mi trece!
  •  
    • 92 mesaje
    7 Iun 2007, 17:35
    0 0
    Un rocker ajunge dimineata acasa beat manga, si da peste maica-sa in bucatarie. - Mamaaaaaaaaa! Mi-e raaaaaauuuuu. ... - Ce sa-ti dau dragul mamii ca sa-ti treaca? - Pune-mi o manea, sa vars!
  •  
    • 92 mesaje
    7 Iun 2007, 17:38
    0 0
    Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate. -Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea. -Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre musafiri. -Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau sa o fotografiez.
  •  
    • 92 mesaje
    7 Iun 2007, 17:39
    0 0
    O femeie goala in fata oglinzii: - Cand ma uit vad o persoana grasa si ridata. As mare nevoie de un compliment. El: - Ai vederea foarte buna.
  •  
    • 92 mesaje
    9 Iun 2007, 18:47
    0 0
    Seful de sectie ii strange pe politisti la un loc si le spune: Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: Ma, idiotilor!!!! nu mergem la nunta propriu-zis,"Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta, intelegeti??!!! Unul din politisti: Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele, noi am zis ceva?
  •  
    • 92 mesaje
    9 Iun 2007, 18:48
    0 0
    Un grup de cercetatori descopera toata fizca si scriu o carte de 300 de pagini. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp il vor invata studentii! Merg mai intai la francezi si astia zic ca o invata in 4 luni! Apoi merg in Germania si si nemtii spun ca o invata in 2 luni! Si in final ajung in Romania intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti! Il trezesc pe un si il intreaba: "- In cat timp reusesti sa inveti toata cartea asta?" si stundentul nostru: "- BUUEEEYYYY, SCULAREA! MAINE AVEM EXAMEN!!!!"
  •  
    • 375 mesaje
    9 Iun 2007, 19:37
    0 0
    imi place ultimul banc - e f ff ff adevarat !!! ( ps - sunt in sesiune) hihihi
  •  
    • 41 mesaje
    10 Iun 2007, 14:13
    0 0
    Isi cumparase un tip un BMW full-option si, fericit, hai sa ii faca proba pe o autostrada. Ii da el 100, se gandeste: "Slabut". Ii da 200, se gandeste: "Se poate si mai bine". Ajunge el la 300 de kilometri la ora si un papagal se izbeste de parbriz. Asta pune frana speriat, aduna papagalul de pe jos, il duce la veterinar, scapa cu viata papagalul si il duce omu’ la el acasa, in colivie. Dupa vreo doua saptamani, se trezeste papagalul din coma. Se uita in stanga, vede gratii, se uita in dreapta, vede gratii, si se gandeste: - Sa stii ca l-am omorat p’ala cu BMW-ul.