Bancuri...

•  
    • 15 mesaje
    17 Oct 2003, 10:57
    0 0
    Exista 70 de metode de a face o femeie fericita. Una este de a o lua la cumparaturi. Cealalta este 69.

Care e diferenta dintre vina si pacat ? E o vina sa te culci cu nevasta altuia dar e pacat sa ratezi ocazia.

Inaintea anesteziei, pacientul il intreaba pe doctorul chirurg:
    - Domnule doctor, ce sanse am ?
    - Fac operatia asta a suta oara !
    - Oh, atunci sunt linistit !
    - E si normal ! Odata si-odata trebuie sa-mi reuseasca !

Jack si Betty sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
    - Betty, ma intrebam, m-ai inselat vreodata ?
    - Oh Jack, dar de ce imi pui o asemenea intrebare tocmai acum ? Nu vrei sa afli raspunsul...
    - Ba da Betty, chiar vreau sa stiu. Te rog.
    - Bine, fie. Da de 3 ori.
    - Trei ? Si cand s-au intamplat ?
    - Pai iti aduci aminte cand aveai 35 de ani si vroiai neaparat sa-ti incepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un imprumut ?Iti aduci aminte cum intr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a semnat hartiile pentru imprumut fara a pune nici o intrebare?
    - Oh Betty, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata! Si numarul 2 ?
    - Pai, iti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si chirurgul nu vroia sa se atinga de tine ? Iti aduci aminte cum profesorul Damkey a venit pana aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit?
    - Nu pot sa cred ! Betty, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi viata ? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta imi dovedeste ca ma iubesti foarte mult. Iti sunt recunoscator. Si numarul 3 ?
    - Pai, iti amintesti ca acum cativa ani, cand vroiai neaparat sa fii presedintele clubului de golf, aveai nevoie de inca 17 voturi ?

Ion si Maria noaptea in pat: Maria:
    - Ioane, dormi?
    - Nu.
    - Ioane, ma iubesti?
    - Dorm.

O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an incoace.
    - Serviciul va solicita prea mult ? intreaba medicul.
    - Nu, am un serviciu usor.
    - Atunci va obosesc copiii ?
    - Nu, n-am copii.
    - Hmm... Cat de des faceti dragoste ?
    - Zilnic, de trei ori pe zi.
    - Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sfatuiesc ca macar duminica sa luati o pauza.
    - Nu pot domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu.
  •  
    • 103 mesaje
    22 Oct 2003, 11:17
    0 0