Vand urgent pui Bichon Havanez, mascul
-
0 0Buna. Ma numesc Toma Cristiana, sunt din Pitesti si doresc sa vand cat mai repede un pui de bichon havanez, mascul, 3 luni. Eu il am pe tatal lui si de aceea nu-mi pot permite sa-i pastrez pe amandoi. Cer 5 milioane. are carnet cu toate vaccinurile, e deparazitat,are lesa, face afara. Multumesc si asptept un raspuns cat mai urgent
-
Bai nene, sunt 13 sectiuni pe forumul asta si ea a postat anuntul la cel putin 10, pana si la bancuri si la gastronomie. Da-o-n ma'sa de treaba, chiar ne-a astenizat. Cine e pe eva si vrea un caine sigur gaseste anuntul si daca e postat in limita bunului simt doar la "familie" si "divertisment" sa zicem!!!
-
ok ca pot depasii 10 milioane dar atunci acel catel are pedigree iar parintii acestuia au cistigat ceva titluri nu numai un C.A.C si poate un CACIB, si daca provine dintr-o canisa respectabila da poti sa ai pretentia de a cere peste 10 mil......dar numai asa se numeste jaf la drumul mare.
O astfel de rasa fara pedigree se poate cumpara si la 350 Ron-400 Ron.Asta este pretul in general la catei fara pedigree ca sa nu zic ca poate sa fie chiar si sub 100 euro cu tot cu vaccinuri,lesa,zgarda....