le-am primit si eu..
-
15 Mar 2007, 14:390 0Boul: Iti aduci aminte la pascut
cand eu am vrut si tu n-ai vrut,
am insistat si te-am rugat
si mi-ai cedat
....Vaco...
Vaca: Iti aduci aminte la pascut
cand tu ai vrut si eu n-am vrut
si m-ai rugat si-ai insistat
si ti-am cedat,
si mi-a placut
si-as mai fi vrut,
da' tu n-ai mai putut
...Boule...
*
Un tip merge prin padure. Deodata vede o placuta sus pe un copac, se uita omul si citeste "Atentie! Padure de poponari" Merge mai departe si gaseste o alta placuta pe la mijlocul altui copac "Atentie! Padure de poponari". Merge omul ingrijorat si vede alta palcuta mica cazuta la radacina unui copac. Se apleaca omul si citeste: "Prea tarziu"
*
Directorul unui internat ii previne pe baieti :
- Daca da dracu' si-l prind pe unul din voi in dormitorul fetelor, il amendez cu 10 Euro ; a doua oara il ard cu 20 de Euro si a treia oara cu 40 Euro !
Din spate, o voce timida :
- Dom' director, da' un abonament cat costa ?
*
- Tata, imi cumperi un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?
- Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca ceilalti copii?!
*
Un taran creste gaini, insa avea o mare problema - toate gainile mureau la varsta de aproximativ 1 an.
Cheama el veterinarul, vine asta, ia mostre de piele, sange si de excremente, studiaza, aduce niste pastile, le da la gaini - nici un rezultat.
Cheama un chimist, asta isi aduce eprubete, pleaca de la rezultatele veterinarului, le dezvolta, in cele din urma scoate un praf galben-verzui si foarte urat mirositor pe care il presara prin curte, fara rezultat.
Intr-un final, exasperat, taranul nostru apeleaza la un fizician. Fizicianul se incuie in laborator, si dupa 3 zile il anunta ca i-a gasit o solutie, insa este aplicabila doar la gaini punctiforme in vid.
*
Suna la usa. Tipu' deschide usa.
Pe pres o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru...
- Vai doamne, vaaaai!!!
- Stai lejer, am venit dupa hamster!
*