faine :)
-
1 Mar 2007, 19:020 0Un baiat bulversat isi intreaba mama:
-Mama,cum de tu esti alba,tata e alb iar eu sunt negru?
Mama se gandeste ce se gandeste la care raspunde:
-Dragul meu,la ce chef a fost in seara aia .... bucura-te ca nu latri
Un tip cu prietena lui, in parc pe o banca:
(el)-Draga mea, imi este frig la maini le pot pune intre picioarele tale?
(la care tipa)-Da' la urechi nu-ti frig ?!?
Intr-o seara, un om se plimba prin cimitir.
Nefiind atent, cade intr-o groapa.
Omul incepe sa strige:
-Ajutor!!! - Ajutooor! - Imi este frig!
La care, apare un betiv si acoperind groapa spune:
- Pai daca te-ai dezvelit!
Doi tipi isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt:
- Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea!
Al doilea tip:
- Sincer, si eu dupa a mea! Chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!
- Pai, cum arata sotia dvs.? Poate mergem sa le cautam impreuna!
- Pai, cum sa fie? Inalta, super craci, tate mari, fund beton, fata de bagaboanta, buze senzuale. Dar a dvs.?
- Nu conteaza, hai s-o cautam pe-a ta!
Un tata avea 2 copii. Unul pesimist si unul optimist. Cel pesimist era tot timpul plouat,
iar cel optimist era, evident, mereu vesel!...
De Craciun ce se gandeste tatal cu pricina?... Hai sa-l faca pe cel pesimist fericit,iar
pe celalalt, trist. Asa... ca sa mai schimbe registrul. Zis si facut! Ii ia primului o
gramada de jucarii, iar celui de-al doilea tot o gramada, dar de balegar. Pesimistul, cand
vede jucariile incepe sa planga si sa se lamenteze ca de-acum toti copii o sa-l invidieze
la scoala, pe cand optimistul fugea fericit prin casa.
-Tuh ce te bucuri, mah? Ca doar ai primit o gramada de balegar...
La care juniorul:
-Da! Dar trebuie sa fie si poneiul pe-aici pe undeva!
Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, îsi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos. - Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie. barbatul se gîndeste putin, îsi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune: - Hai, spal-o si calc-o ca plec cu prietenii la o bere...
O vezi pe roscata aia de acolo? zise o cireasa catre o surata de a ei. Are in ea un viermisor, uite-atata!
-Stricata!
Iese Ursul prin padure din birlogul sau,dupa o lunga perioada de hibernare,cautind excitat orice animal cu care sa-si satisfaca nevoile sexuale.Toate animalele avizate fugeau din calea ursului in cea mai mare graba.In cele din urma,Ursul il prinde pe Arici.Acesta se face instantaneu ghem de tepi de nu mai stiai unde-i fata sau spatele sau.Ursul - Unde-i ma aia...unde-i aia...???Ariciul - Eu n-am d-aia Ursule! Ursul - Pe unde vorbesti ma ,pe unde vorbesti?
-Care este diferenta dintre sex si masturbare?
-???
-In principiu nici una...Dar facand sex mai cunosti si tu lume...