CV ...cel mai nou model
-
29 Aug 2003, 11:320 0In afara datelor personale iata ce mai puteti adauga la CV-ul vostru:
Obiective profesionale:
Sa ajung o scriitoare de succes si sa primesc premiul Nobel pentru Literatura.
Experienta:
Cand eram mica scriam povesti pentru copii, iar in liceu am luat premiul pentru debut la cenaclul literar, cu poezia mea de dor si jale: \\\\\\\\\\\\\\\\
Educatie:
7 ani de acasa (mama poate sa ma sustina printr-o scrisoare de recomandare). Apoi invatamantul obligatoriu de 10 clase (asa era pe vremea mea), dar eu, mai studioasa, am dat si bacul. Desi cei din jur m-au atentionat ca diploma e doar o bucata de hartie si nu tine de foame, m-am incapatanat sa fac si 4 ani de facultate. Dar, pentru ca am descoperit atata adevar in spusele de mai sus, sunt masterand in anul I la Stiinte Sociale. Doua bucati de hartie valoreaza mai mult decat una singura, nu?
Aptitudini:
Stiu sa folosesc calculatorul si nu am nevoie de combinatia de taste Ctrl+Alt+Del mai mult de o data pe saptamana. Redactez rapid lucrari de licenta si nici un client nu a avut de obiectat in aceasta privinta.
Am carnet de conducere categoria B si ma strecor cu indemanare in traficul ametitor din capitala (de aici reies doua mari calitati: autocontrol - nu folosesc expresii licentioase - si adaptabilitate la mediu).
Limbi straine:
Gratie calatoriilor mele prin tari straine, dar si orelor de la scoala, liceu si facultate, pot sustine o conversatie fluenta in limbile engleza, franceza si spaniola. Cu alte nationalitati ma inteleg destul de bine prin limbajul semnelor.
Hobby-uri:
As putea scrie pagini intregi despre ele, dar stiu ca CV-ul nu trebuie sa depaseasca doua. Asa incat, le amintesc pe cele mai aproape de suflet: cititul, calatoriile si badmintonul. Din cand in cand, fac scufundari in Marea Neagra sau in Mediterana.
Recomandari:
Mama (asa cum am mentionat mai sus), prietenii si fostii mei colegi de facultate si cei de la serviciu. Ei va vor confirma ce persoana sociabila, cu spirit de echipa si organizatoric sunt.