america

•  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:19
    0 0
    Un om se plimba in New York, prin Central Park. Deodata, vede o tanara fata atacata de un pitbull. Alearga acolo si incepe sa se lupte cu cainele pentru a scapa fata de la primejdie. Dupa un timp, reuseste sa omoare fiara si sa salveze fata. Un politist care privea scena vine si ii spune: - Esti un erou, maine vei putea citi in toate ziarele: "New-Yorkez curajos a salvat unei tinere fete." - Dar eu nu sunt New-Yorkez ! - Oh, OK, atunci ziarele vor spune: "American curajos a salvat unei tinere fete." - Dar eu nu sunt American ! Sunt din Afghanistan ! A doua zi, toate ziarele scriau: "Extremist islamist a ucis un caine American !"
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:20
    0 0
    Presedintele George W. Bush, intr-unul din turneele lui electorale, viziteaza o scoala si explica copiilor despre politica guvernului sau. Dupa aceea, roaga copiii sa puna intrebari.
    Micutul Bob cere cuvantul:
    - Domnule presedinte, eu am trei intrebari:
    1. Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate ?
    2. De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv?
    3. Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ?
    In clipa imediat urmatoare, a sunat de recreatie si toti elevii ies din clasa. Cand s-au intors din pauza, presedintele Bush i-a invitat din nou sa-i puna intrebari; de data asta, ia cuvantul Joey:
    - Domnule presedinte, eu am cinci intrebari pentru dvs:
    1. Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate?
    2. De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv?
    3. Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ?
    4. De ce a sunat azi de pauza cu 20 de minute mai devreme?
    5. Unde-i Bob?
  •  
    • 125 mesaje
    11 Feb 2007, 01:39
    0 0
  •  
    • 13 mesaje
    5 Mar 2007, 18:17
    0 0
    tareee
  •  
    • 169 mesaje