bancuri

•  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:06
    0 0
    In procesul integrarii in UE, presedintele Ungariei, cel al Bulgariei si cel al Romaniei sunt supusi unor probe. Una dintre ele este sa realizeze o descriere a unui fragment de zi in care sa foloseasca cuvintele GREEN, YELLOW, PINK Rezultate:

1. Ungaria: When I wake up in the morning, I feel fresh and green, I see the yellow sun and I think it will be a pink day.

2. Bulgaria: In the morning, I drink a yellow lemon juice. At noon, I eat a green apple. In the evening, I watch Pink Panther at the TV

3. Domnu' Basescu: Uen ai ueic ap in za morning, ai hiar za telefaun ringhing GREEN-GREEN! Sou, ai PINK ap za phone end ai sei YELLOW!
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:07
    0 0
    3 testoase merg la pescuit...Tiptil, tiptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele...Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John. John:bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea! Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John... Trece 1 zi, doua...7...Una din testoase vroia sa manance.Dar cealalta o opreste:"nu mai, c-am jurat ca nu mancam"... Mai trec zile...10, 20...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, Joh n-a mers atat...imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis:"Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!"
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:10
    0 0
    Vine Leul fericit de la inmormantarea lu soacra`sa, si cand da sa intre in casa, pac, o scandura de la acoperis ii cade in cap, la care Leul, uitandu-se spre cer: - Ai si ajuns, scarba!!!
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:11
    0 0
    O tipa se duce la doctor si-i zice:
    - Dom' doctor, nu stiu ce am ca toate ma dor. Daca apas aici (si apasa pe picior) ma doare, daca apas aici (apasa pe piept)doare. Doare chiar daca apas aici (si apasa pe frunte).
    - Nu va suparati, zice doctoru', sunteti blonda natural? -
    - Da, de ce?
    - Stiam eu. Apropo, aveti degetul rupt !!!!!!!
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:13
    0 0
    O femeie mergea pe strada si observa un batran care statea pe un scaun in fata casei.
    - Ma scuzati, nu am putut sa nu observ ce fericit aratati, care este secretul dv. pentru o viata lunga si fericita?
    - Fumez trei pachete de tigari pe zi, beau sase sticle de whisky pe saptama, mananc numai mancaruri cu multa grasime si nu fac niciodata sport.
    - Nemaipomenit, dar cati ani aveti?
    - 26.
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:14
    0 0
    Un tip se duce la spital pentru a-si face o spermograma. Doctorul ii da un pahar special si il roaga sa il umple. Se duce tipul acasa, incearca cu mana stanga, incearca cu mana dreapta si... nimic. O roaga pe sotia lui sa il ajute. Tipa incearca cu mana stanga, cu dreapta, cu gura/dintii si... nimic. O roaga pe vecina sa-l ajute, o super gagica, incearca si asta cu toate posibilitatile si... nimic. Apoi, se intoarce la spital si ii spune doctorului: "Dati-mi alt pahar. Nimeni nu a reusit sa-i scoata capacul!"
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:14
    0 0
    Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!"
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:16
    0 0
    - Mamico,ce faci goala pe taticu’?
    - Sar pe el ca sa-i dezumflu burta...
    - Te obosesti de pomana, fiindca in fiecare dimineata, matusa ingenuncheaza si i-o umfla la loc.
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:18
    0 0
    Moare un om, ajunge el in iad, acolo il intampina Dracul si-l intreaba: -Tu ce fel de iad alegi, iad normal sau iad studentesc? La care omul se gandeste ca a fost un om normal si alege iadul normal. Ajunge el acolo,toata ziua distractie iar seara vine Dracul si le bate un cui in fund, asa se intampla si a doua zi..la fel distractie iar seara vine dracul si le bate cuiul..trece mai mult timp si se hotaraste omul sa treaca in iadul studentesc caci poate e mai bine acolo. Prima zi a trecut in distractie totatal, a doua zi la fel....asa trece o luna-doua,peste trei luni vine Dracul cu o lada de cuie si zice: -Ei shi baieti, o venit sesiunea!!!!!!
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:25
    0 0
    zambiti!!!
    http://felicitari.ele.ro/Zambiti__--i500_page=0.html
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:32
    0 0
    Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste.
    -Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa?
    Milos din fire, omul ii dadu apa.
    Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste.
    -Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare?
    Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu.
    La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba:
    -Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei?
    -Actele la control!
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:35
    0 0
    Cum se saluta clarvazatorii?
    Tu faci bine, eu ce fac?
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:35
    0 0
    I: Cum de stiu femeile sa faca asa de bine sfoara?
    R: Si cartea se deschide unde e citita mai des.
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:37
    0 0
    Cica era o vrabiuta care zbura pe autostrada cu viteza si deodata din fata se vede un BMW, Vrabiuta mareste viteza , BMW-ul la fel ,vrabiuta mareste si mai mult viteza si se ciocnesc ; vrabiuta cade lesinata pe jos iar soferul BMW-ului vine o ia o scutura putin si degeaba ! O duce acasa , o pune intr-o colivie ii mai pune si putina apa si putina paine si o lasa sa se trezeasca . Dupa cateva zile se trezeste vrabiuta , se uita in jur si vede gratii, apa si manacare si zice :

-Phuai sa-mi bag **** l-am omorat pe ala cu BMW !..
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:40
    1 0
    Test rapid
    Dureaza cateva secunde...trebuie raspuns rapid si pe bune:

1) ce culoare are zapada?

2) ce culoare are frigiderul tau?

3) ce culoare are o coala obisnuita de hartie?

4) ce bea vaca?

Nu, vaca nu bea lapte
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:42
    0 0
    Cum recunosti un roman
    1. Tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi

2. Incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si folia de aluminiu

3. Stai linga cele mai mari doua valize din aeroport

4. Ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare normal

5. Copiii tai au porecle care suna departe de numele lor real

6. Dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti

7. Parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi.

8. Ai perdele de dantela
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:45
    0 0
    O zi de examen oarecare din viata unui student
    Ora 6:00
    Trezirea, constientizarea situatiei critice "zi de examen". Palpitatii, gaze stomacale, etc...

Ora 6:15
    Pregatirea mapei: cursul (carte+foi xeroxate), rezumate schematizate, servite + eventuale copiute. (ca si cand ai voie cu toata biblioteca pe banca)

Ora 6:30
    Realizarea inutilitatii mapei "stufoase" la examenul respectiv. Reorganizarea mapei: 3 coli A4 + pix.

Ora 6:40 Plecarea conform orarului pentru a prinde "loc bun, first class"

Ora 7:15
    Intrarea in sala de examen, ocuparea unui "loc prost, first desk". Locurile bune se terminasera deja de la ora 5:00. ...Excentrici...

Ora 8:00
    Intrarea profesorului in sala de examen. Intrarea supraveghetorilor in sala de examen (primele reactii ale studentilor: Sugestii la adresa rudelor apropiate ale supraveghetorilor: mame, fii, fiice, neam, etc)

Ora 8:01:00
    Anuntarea subiectelor....

Ora 8:01:30
    Reactii la aflarea subiectelor

Ora 8:02
    Hai ba, ce facem? Mergem? Mai stai ba 5 minute, nu acum ca bate la ochi!

Ora 8:03
    Hai ba, ce facem? Mergem? ...

Ora 8:30
    Planul de calamitate A: Scriere in afara subiectului.

Ora 8:31
    Terminat de scris.

Ora 8:32
    Planul de calamitate B: auto-incurajarea (Cu siguranta ca si ceilalti scriu in afara subiectului...)

Ora 10:00
    Epuizarea timpului de alocat examenului. Predarea foilor, zambitor catre profesor. Iesirea din sala. Ciudat, insa intrebarile gen "Ce-ai facut ma?" sunt insotite de raspunsuri strans legate de organe de reproducere.

Ora 11:30
    Reintoarcerea in sala pentru corectarea tezei. (De)punctare corecta, cu argumente si explicatii ale profesorului extrem de bine intemeiate: "Nu, Nu, Nu. Hmmm... nu."

Ora 11:31
    Cuvinte de ramas bun colegilor, incurajari, si traditionalul "Bag **** in ea de facultate. Mai bine dadeam in p*** mea la ASE!"

Ora 13:00
    Acasa... Yahoo Messenger.... status adecvat situatiei. Invisible pentru dobitocii cu intrebari stupide.

Ora 14:00
    Somnul de frumusete... ...noi sa fim sanatosi..
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:47
    0 0
    Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii. Criteriile sunt:
    - Bautura pe care o consuma;
    - Mijlocul de transport folosit;
    - Cu cine isi satisfac nevoile sexuale.

Categorii:
    1. Whisky - Mercedes - Amanta
    2. Coniac - Masina statului - Secretara
    3. Pepsi - Dacia personala - Autostopista
    4. Ceai - Tramvai - Nevasta
    5. Apa - Talpa - Laba
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:49
    0 0
    ARHITECT = cineva care n-a fost destul de barbat ca sa devina inginer, dar nici destul de gay ca sa se faca designer vestimentar.

BANCHER = cineva care iti imprumuta umbrela lui cand afara e soare si apoi ti-o cere cand incepe sa ploua.

BOY SCOUT = un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit imbracat ca un copil.

CONSULTANT = cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta.

DIPLOMAT = cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul.

ECONOMIST = un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri nu s-a intamplat azi.

PRIETEN = definitia unei persoane de sex opus care are acel 'Nu stiu-ce' care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea.

PROGRAMATOR = cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai intr-un fel pe care nu-l intelegi.

PSIHOLOG = cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie frumoasa intra in incapere.

STATISTICIAN = cineva care e bun la cifre dar nu are pic de personalitate ca sa fie inginer.

PREOT = cineva caruia toti ii spun 'parinte', in afara de copiii lui, care ii spun 'domnule'.

DRAGOSTE (LOVE) = cuvant din 4 litere, 2 vocale, 2 consoane si 2 idioti.

DANS = Frustrarea verticala a unei dorinte orizontale.

DURERE DE CAP = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei.

INTELECTUAL = cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex.

NIMFOMAN = termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii place mai mult sexul decat lui.

MUNCA IN ECHIPA = posibilitatea de a da vina pe altii.

USOR = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat.

INDIFERENTA = atitudine adoptata de o femeie catre un barbat care n-o intereseaza; interpretata de barbat ca 'se lasa greu'.
  •  
    • 7934 mesaje
    10 Feb 2007, 16:51
    0 0
    Diferente culturale

Iata cateva diferente culturale dintre cateva mari popoare vorbitoare de limba engleza (australieni, americani, canadieni, britanici) si romani:

In afara tarii...
    Australienii: Nu le place sa fie confundati cu britanicii in strainatate
    Canadienii: Sunt indignati cand sunt confundati cu americanii in strainatate
    Americanii: Le convine cand sunt confundati cu canadienii in strainatate
    Romanii: Spera sa fie confundati cu oricine altcineva in strainatate
    Britanicii: In nici un caz nu pot fi cunfundati cu altcineva in strainatate

Ei cred...
    Australienii: Cred ca ar trebui sa ai grija de colegii tai
    Britanicii: Cred ca ar trebui sa ai grija de acei oameni care apartin clubului tau
    Americanii: Cred ca oamenii ar trebui sa aiba grija de ei insisi
    Canadienii: Cred ca asta e treaba guvernului
    Romanii: Cred ca toata conducerea tarii ar trebui schimbata

Loialitate si patriotism...
    Australienii: Sunt extrem de loiali berii lor
    Americanii: Adora sa agite steagul, sa cante imnul si sunt obsedant de patrioti
    Canadienii: Nu pot cadea de acord asupra cuvintelor imnului lor cand se sinchisesc sa il cante
    Britanicii: Nu canta deloc si prefera o fanfara sa o faca in locul lor
    Romanii: Canta imnul doar la meciuri si atunci doar prima strofa, pentru ca doar pe aia o cunosc

Televizor...
    Americanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor
    Romanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor uitandu-se la telenovele
    Canadienii: Nu o fac, dar numai pentru ca nu prind multe canale americane
    Britanicii: Platesc o taxa pentru a putea urmari doar patru canale
    Australienii: Exporta toate programele lor proaste la care nimeni nu se uita in Marea Britanie, unde toata lumea le adora

Despre sport...
    Americanii: Palavragesc neincetat despre fotbal american, baseball si baschet
    Britanicii: Palavragesc neincetat despre crichet, fotbal si rugby
    Canadienii: Palavragesc neincetat despre hochei, hochei si hochei si despre cum i-au batut pe americani de doua ori la baseball
    Australienii: Palavragesc neincetat despre cum i-au batut pe englezi in oricare sport in care au jucat cu ei
    Romanii: Palavragesc neincetat despre blaturile din fotbal, generatia de aur si despre cele doua victorii ale lor la fotbal cu Anglia

Despre limba...
    Americanii: Scriu cuvintele diferit, dar tot ii spun "engleza"
    Britanicii: Pronunta cuvintele diferit si tot ii zic "engleza"
    Australienii: Adauga "G'day", "m'ame" si un accent greoi oricarui lucru pe care il spun in incercarea de a face rost de o femeie
    Canadienii: Adauga cate un cuvant care nu poate fi gasit in dictionarul englez fiecarei fraze pe care o spun
    Romanii: Adauga cate un cuvant care nu poate fi gasit in nici un dictionar fiecarei fraze pe care o spun

Putina economie...
    Britanicii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
    Australienii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
    Americanii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
    Canadienii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
    Romanii: Trec granita de sud, granita de nord, granita de vest, granita de est fara nici un motiv anume...