:))
-
0 0Iisus pe cruce. Iisus: Psst! Cel din stanga: Da! Ce vrei? Iisus: Vino mai aproape! CDS: Esti nebun? Sunt prins pe cruce! Cum vrei sa vin mai aproape? Iisus: Vino ma mai aproape! CDS: Nu intelegi ca nu pot?! Iisus se intoarce catre cel din dreapta: Psst! CDD: Ba, il lasa-si pe ala si ma lua-si pe mine in primire? Iisus: Vino ba mai aproape! CDD: NU POT BA! SUNT PRINS IN CRUCE! Iisus: Treaba voastra! Daca nu vreti sa apareti pe icoana...."
Culmea Confortului: La o inmormantare toata lumea sa stea in picioare numai tu sa stai intins -
Isus se intoarce pe pamant sa vada ce se mai intampla.
Trece el pe un drum pietruit, nici tipenie de om. Pana la urma vede odihnindu-se si mancand sub un copac un tip mai jerpelit, prafuit, cu parul lung - fata de rocker, dar nu de fan Iron Maiden, ci asa...mai hipiot, dupa ce a trecut Woodstock-ul peste el. Ca sa vada cum mai e cu bunatatea omeneasca il intreaba:
- om bun, pot sa ma ospatez si eu din merindele dumitale?
Asta se uita la Isus, si decide ca dupa fata ar prezenta incredere (o fi si el rocker, isi zice)
- Ia frate, nici o problema.
Isus il vede apoi sorbind dintr-o sticla de vin si ii cere si el. Rockerul ii da.
Mai stau ei putin si rockerul isi aprinde o marijuana.
Isus care nu mai vazuse asa ceva ii zice:
- om bun poti sa imi dai si mie chestia aia sa fac la fel ca tine?
- ma, zice rockerul, io vad ca esti incepator cu astea, ai grija nu trage prea tare in piept ca e de rau. Si ii da
Stau ei si se mai odihnesc vreo ora si inainte sa plece Isus ii zice:
- Pentru ca ai fost bun cu mine si fara sa ma cunosti mi-ai dat sa mananc sa beau si sa fac chestia aia nemaivazuta am sa iti spun ceva ce iti va schimba viata. Eu sunt Isus, iar pentru bunatatea ta vei fi primit in rai si vei trai vesnic
- Bai, io ti-am zis sa ai grija cum tragi din tigarea aia... -
MDA NU E DELOC AMUZANT ........ va sfatuiesc pe cei care faceti aceste bancuri si care le promovati ( bancurile cu Iisus sfinti si cele sfinte DUHUL SFANT ) sa va ganditi la ceea ce se transmite prin acele bancuri ce inseamna , ca veti ajunge sa dati socoteala ptr. ca toti murim si ajungem sa fim judecati de catre Dumnezeu su Fiul Sau Iisus pentru toate gandurile si faptele noastre .
Sper sa fi inteles ceva din
mesajul asta