cinema..
-
19 Ian 2007, 13:510 0Sala de cinema, intuneric.
-Iubito, hai sa ne sarutam.
-Acum? dupa ce mi-ai dat m**e?
-Cine, Eu ?!!? -
19 Ian 2007, 13:53Dupã naufragiu, pe o insulã pustie, formatã dintr-un palmier cu putin nisip în jur nimeresc trei persoane.
O femeie tinericã si fâsneatã, sotul ei bãtrîn si un marinar.
Marinarul se urcã în palmier sã doarmã, iar sotii sed pe nisip discutînd pasnic.
Deodatã marinarul holbeazã ochii si strigã:
- Numai sã nu vã regulati!
Sotul ridicând capul:
- Da nu ne regulãm domne'!...
Marinarul:
- Dupã ce cã nu mã lãsati sã dorm mai si mintiti. Se vede foarte bine de aici cu ce vã ocupati.
Sotul isterizat:
- Da nu ne regulãm domne, ce-ai înebunit?!...
Marinarul se dã jos din copac, studiazã scena si zice:
Mda, de sus se vede ca si cum v-ati regula.
Sotul:
- Nu se poate, domne', cum sã se vadã asa!?
Marinarul:
- Urcã-te în copac dacã nu crezi.
Se urcã sotul în copac, apoi se uitã în jos (mirat)
- Mda, într-adevãr, de aici pare cã vã regulati... -
19 Ian 2007, 13:54O femeie urata, urata, intra intr-un Supermarket cu cei doi copii ai sai. La in moment dat, un domn se apropie de ea si o intreaba:
- Nu va suparati sunt gemeni?
Femeia mirata raspunde:
- Nu, unul are 10 ani iar celalalt are 14 ani. Dar de ce ma intrebati?
- Eram curios, cine dracu te-a f***t de doua ori. -
19 Ian 2007, 15:40Intr-un sat, uitat de lume se duce Ion sa-si caute o nevasta virgina.
Cauta in prima casa, in a doua, in a treia si nu gaseste. Se descurajeaza dar se duce si la ultima casa. Ii raspunde o femeie mai in varsta si ii spune ca are o fata care este virgina. Ion bucuros din cale afara, astfel stabilesc data nuntii.
Maria si Ion au avut parte de o nunta ca in vis.Dupa ce acestia au facut dragoste ca la carte Ion fiind beat a adormit. Spre dimineata Ion vru sa mearga la baie cand gasi pe jos o patlagica sfarimata pe care o manca cu placere avand in vedere cat era de mahmur.
A doua zi merge Maria la maica-sa sa-i povesteasca ce avea pe suflet:
-Mama am facut asa cum mai sfatuit, am pus patlagica unde mi-ai zis, dar probleme e ca dimineata Ion a gasit-o si a mancat-o. Acum tare mi-e frica ca o sa se inbolnaveasca. Sfatuieste-ma ce sa fac???
- Stai linistita fata mea,tatal tau a mncat un harbuz!