bancuri :D
-
0 0Doua blonde vorbeau.
Am fost ieri la biblioteca...(zise o blonda)
- Ce culta esti, draga. (ii raspunse cealalta blonda), la care prima blonda ii raspunse:
- Culta esti tu cu toata familia ta, nesimtito!
UN PURICE IN CALDURI ZARESTE O ELEFANTICA PE MARGINEA UNUI RAU. REPEDE EL SARE PE ELEFANTICA DAR IN ACELASI MOMENT ELEFANTICA ESTE MUSCATA DE UN CROCODIL : Aaaa! Aaaaa! PURICELE INCEPE SA STRIGE DE PE SPATELE ELEFANTICAI: "ASA ,TARFA, ZBIARA! "
Un om intra in curte la un prieten. Bate la usa si iese câinele. Se ridica in doua piciore si spune:
-Stapânul nu este acasa!
Ala, de spaima,lesina
Dupa cinci minute se scoala si-l intreaba pe câine:
-Daca esti câine nu ar trebui sa latri?
La care câinele:
-Ba da, dar nu am vrut sa te sperii...
- Nu po's'nteleg d'e ce am fost adus la pol .. politie ! exclama un betiv , plin de indignare !
- Pentru bautura ! ii raspunde ofiterul de serviciu.
- Pai, de ce nu zici asa ? Adu-mi un coniac !
Ion e suspectat ca l-a ucis pe vecinul lui ungur. Ion neaga si povesteste intamplarea:
- Pai am iesit eu afara cu o banana ca sa moara Istvan de ciuda ca el n-are si dupa aia am aruncat coaja la el in curte. No, si a iesit el afara, in curte, s-a impiedicat de coaja si a cazut in furca mea de trei ori...
La portile paradisului se intilnesc 2 barbati:
- De ce ai murit?
- Am murit de frig, dar tu?
- Am murit de fericire
- Adica?
- M-a sunat cineva spunand ca la mine acasa era un barbat in pat cu sotia mea. Am ajuns acasa, l-am cautat si nu l-am gasit nici in dulap, nici in gradina, nu l-am gasit si am murit de fericire!
- Bai, de ce nu te ai uitat in frigider?
Un tanar se intalneste cu badea Gheorghe care era cu oile la pascut. Acesta se gandeste sa faca conversatie si-l intreaba:
-Bade, dau oile lapte?
-Alea albe da
-Si.....alea negre?
-Si alea negre
-Da lana dau?
-Alea albe da
-Pai si alea negre?
-Si alea negre
-Pai atunci de ce faci diferenta intre ele?
-Pentru ca alea albe sunt ale mele.
-Si alea negre?
-Si alea negre.
sper ca v-au placut