Fiecare cu curajul lui ... :)
-
13 Dec 2006, 16:070 0La circ, un celebru dresor de crocodili, îşi prezintă numărul. Deschide fălcile unui crocodil, se descheie la şliţ, scoate organul afară şi il bagă în gura crocodilului. Crocodilul închide fălcile, dresorul i le deschide, scoate organul intact şi îl arată privitorilor. Aplauze.
Deschide din nou dresorul fălcile crocodilului, bagă organul între ele, crocodilul închide gura, dresorul îi trage câţiva pumni în cap, apoi îi deschide fălcile, şi, bineînţeles, scoate organul intact. Aplauze. -
13 Dec 2006, 16:10La circ, un celebru dresor de crocodili, isi prezinta numarul. Deschide falcile unui crocodil, se descheie la slit, scoate organul afara si il baga în gura crocodilului. Crocodilul închide falcile, dresorul i le deschide, scoate organul intact si îl arată privitorilor. Aplauze.
Deschide din nou dresorul falcile crocodilului, baga organul intre ele, crocodilul închide gura, dresorul îi trage cativa pumni în cap, apoi ii deschide falcile, si, binenteles, scoate organul intact. Aplauze. Dresorul:
- Ei, mai are cineva curaj sa faca acelasi lucru?
Liniste în arena circului. Numai o blonda tare se ridica în picioare si spune:
- Eu am curaj! La care dresorul:
- Nu prea inteleg cum, eu sunt barbat, dumneavoastră sunteti femeie, stiti, nu aveti cu ce...
Blonda, mirata, spune:
- Ba pot, dar o singura rugaminte am: sa nu imi dati pumni în cap. -
13 Dec 2006, 16:13O blonda merse la posta si in fata lucratorului de acolo spuse:
- Nu va suparati, as vrea sa trimit un mesaj mamei mele in Statele Unite.
Blonda ii întinse un plic lucratorului. Acesta il cantari si îi comunica blondei ca face 300 de dolari.
- Vai, dar nu am atatia bani la mine. Este un mesaj urgent. Sunt gata sa fac orice, numai ca mesajul meu sa ajunga la mama.
- Chiar orice? întreba lucratorul.
- Orice...
- Urmeaza-ma!
Blonda îl urma pe lucrator într-o camera. Acesta continua:
- Aseaza-te în genunchi în fata mea...
...
- Desfa fermoarul si scoate-o afara...
Fara comentarii, blonda se conforma comenzilor. Ii prinse obiectul cu ambele mâini, il apropie de gura si apoi se opri. Lucratorul inchise ochii si lasa capul pe spate:
- Acum, poti sa-ti faci treaba...
Blonda, dupa o mica pauza, isi drese vocea si spuse:
- Salut, mama...