Bancuri cu doctori..
-
0 0Se duce un tip la doctor:
-Domnule doctor, sunt nelinistit, nu stiu ce se intampla cu mine...ceva nu e in regula!
-Cum asa? se mira doctorul.
-Pai, am aflat ca nevasta-mea ma inseala de mult si am tot asteptat sa-mi creasca coarne...stiti, ca asa se spune. Si ...nimic!! Ce nu e in regula?
-Domnule, va rog sa va linistiti! spune doctorul. Asta e doar o vorba din popor, nu va cresc coarne!
-Da?!? M-ati linistit, domnu' doctor, va multumesc mult, eu credeam ca am lipsa de calciu!!! -
Un tip se duce la doctor:
-Domnule doctor, în fiecare noapte sa visez ca împing un tren din Bucuresti pâna la Ploiesti si înapoi. Dimineata ma trezesc extenuat. Ce îmi recomandati?
Doctorul se gândeste si raspunde: -Domnule, te duci acasa si înainte de a te culca îti imaginezi ca vei împinge trenul numai pâna la Ploiesti. De la Ploiesti la Bucuresti voi apare eu în vis si îl voi împinge eu!
Pacientul pleaca multumit. Apare urmatorul pacient:
-Domnule doctor, în fiecare noapte visez ca fac amor cu zece femei. Dimineata ma trezesc extenuat. Doctorul cade iar pe gânduri: -Domnule, te duci acasa si înainte de a te culca îti imaginezi ca vei face amor doar cu cinci femei. Cu celelalte cinci voi face amor eu când îti voi apare în vis. Eu le-as lua pe toate zece de pe capul tau dar mai am de împins un tren de la Ploiesti la Bucuresti...
Un batranel la vreo 80 de ani se hotaraste sa se insoare si merge la doctor pt analize. Cand doctorul aude ca viitoarea sotie are 21 de ani, se simte dator sa il atentioneze pe mire:
"-Domnule, va avertizez! La varsta asta orice raport sexual poate fi fatal!"
Batranelul sta putin si se gandeste, apoi exclama:
"-Asta e... daca moare, moare!"
-Nu stiu, doctore, ce am: ma doare ficatul, ma doare spatele, ma doare inima.
Îi face doctorul analizele si-i spune: -Îmi pare rau, ai cancer si în trei luni ai sa mori!
Pleaca tipul suparat si se întâlneste cu un prieten la metrou. Îi spune de vizita la doctor, ca este bolnav de SIDA si ca va muri în 3 luni. Prietenul pleaca repede, uitând sa dea mâna cu el. În statie la autobuz, se întâlneste cu altul si aceeasi poveste. Îi ajunge doctorului la ureche povestea. Îl cheama la el:
-Bine, dom'le, ce vorbe-s astea? Ti-am spus clar ca vei muri de cancer în 3 luni si dumneata împrastii la toata lumea ca vei muri de SIDA?
-Lasa-ma, doctore, ca si asa sunt destul de suparat! Ce vrei, dupa ce mor, sa-mi f**** toti nevasta? -
În toiul noptii, pe un tip îl apuca o durere cumplita la testicolul stâng. Cauta înnebunit sa ajunga la un medic si vede pe o usa o placuta pe care scria Dr.Ionescu. Bate la usa, apare un tip în camasa de noapte. Suferindul îi zice:
-Domnule doctor, va rog ajutati-ma. Ma doare îngrozitor testicolul stîng.
-Draga, nu pot sa te ajut. Eu sînt doctor în drept.
-Fir-ar al dracului, unde a ajuns specializarea asta...
Pe Bula îl doare capul si se duce la medic. Acesta îl consulta, dupa care îl întreaba:
-Aveti nevasta? -Da. -De câte ori va culcati cu ea? -De 3-4 ori.
-Pe saptamâna? -Nu, pe zi!
-Amanta aveti? -Da. -De câte ori va culcati cu ea? -De 4-5 ori...
-Saptamânal? -Ah, nu ... Zilnic!
-Aici e problema, durerea dumneavoastra de cap se trage de la prea mult sex.
-Vai, m-ati linistit. Am crezut ca mi se trage de la prea multa masturbare!! -
O femeie frumoasa vine la ginecolog. Dupa ce o întinde pe masa, cu picioarele larg desfacute, doctorul începe sa o consulte cu atentie, apoi zice:
- Fantastic, fantaastic, fantaaastiiic !
- Orice ati fi vazut, era suficient sa ziceti o singura data “fantastic” !
- Pai eu asa am zis, o data, restul a fost doar ecoul..
Merge o femeie la doctor si ii spune:
- Doctore, faceti ceva ca barbatul meu sa devina ca un taur.
La care doctorul raspunde:
- Bine, dati-va jos chilotii si vom incepe prin a-i face coarnele..
Un tip cu un cutit infipt in spate se duce la doctor:
- Domnule, ajutati-ma, am un cutit infipt in spate! spune tipul.
- Acuma te-ai gasit, ma, sa vii, cand mai e un minut pana la 7 si se termina programul? Vino maine!
- Ce fel de om sunteti, domnule, lasati un om sa moara... ?!?
Doctorul se duce calm spre pacient, ii scoate cutitul din spate, i-l infige in ochi si ii spune:
- Naaaa!!! Du-te la oftalmolog ca ala are program pana la 8!! -
In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani... Nani, nani...
- Dom' doctor, cred ca am probleme serioase cu ochii.
- De ce credeti asta, domnule si de cit timp este?
- Pai, sincer sa fiu, de cînd m-am casatorit acum vreo 3 ani.. ca de atunci nu mai vad nici un ban prin casa..
La ginecolog se deschide usa si intra o tanara:
-Domnule doctor, ma iertati, am fost mai devreme la dumneavoastra....Nu cumva ati gasit o pereche de bikini?
-Nu, domnisoara.
-OK, va rog sa ma scuzati, inseamna ca i-am uitat la dentist!!
Istvan vine la doctor. Doctorul il intreaba amabil care este problema.
- Don' doctor, io munca teren. Luni dimineata plecam, vineri seara intoarcem. Un miercuri vin acas surpriza si ce vad la mine: Itzic, cel mai bun prieten meu, cu nevasta-meu in pat! Suparat tare la Itzic: - Tu, cel mai bun prieten, cu nevasta-meu la pat? Si Itzic rugat la mine iertam, fost un greseala, facut la mine cinste un cafe la cafenea la el. Alt miercuri vin teren, Itic, cel mai bun prieten meu, cu nevasta-meu in pat! Suparat si mai tare la el, dar el rugat iertare, gresit inca un dat si facut la mine cinste un cafe. Alt miercuri vin teren...
Doctorul isi pierde rabdarea si intreaba:
-Dar de ce imi povestiti mie toate acestea?
-Venit la dumneavoastra cu un intrebare: nu face reu la mine atat mult cafe?