banc amar
-
0 0Am fost inspirata de discutia de la dragoste...
Anna, Anne si Ana merg la conferinta feminista si decid ca munca in gospodarie trebuie impartita in mod egal. Se hotarasc sa isi prelucreze respectivii cand ajung acasa si sa se intalneasca peste un an sa discute rezultatele.
Dupa un an povestesc.
Anna, suedeza: pai m-am dus acasa l-am chemat pe Per si i-am spus: "Per draga asa nu se mai poate am si eu servici ca si tine, de maine daca nu ne ocupam in mod egal de casa si de copii eu intru in greva."
"SI!?" intreaba celelalte "Pai in prima zi nu am vazut nimic, in a doua nimic dar din a treia am inceput sa vad o schimbare.
Anne frantuzoaica. pai m-am dus acasa l-am chemat pe Pierre si i-am spus: "Pierre draga asa nu se mai poate am si eu servici ca si tine, de maine daca nu ne ocupam in mod egal de casa si de copii eu intru in greva."
"SI!?" intreaba celelalte "Pai in prima saptamana nu am vazut nimic, in a doua nimic dar din a treia am inceput sa vad o schimbare.
Ana romancuta noastra: pai m-am dus acasa l-am chemat pe Petre si i-am spus: "Petre draga asa nu se mai poate am si eu servici ca si tine, de maine daca nu ne ocupam in mod egal de casa si de copii eu intru in greva."
"SI!?" intreaba celelalte "Pai in prima zi nu am vazut nimic, in a doua nimic dar din a treia am inceput sa zaresc ceva asa cu ochiul stang.
Daca radeti va bat -
Sunt ultima care sa zic ca numai la noi totul este negru. Si pe mine ma enerveaza chestia asta cumplit, pot sa-ti dau exemple din presa romaneasca care m-au infuriat. Dar la partea asta de violenta domestica chiar ca ar mai trebui lucrat, ca multe femei sunt fara de aparare. Si exact cei care ar trebui sa le ia partea le trimit in gura lupului. Ar trebui si educatie in scoli fiica-mea a primit o brosura din clasa 1 de cand a inceput sa buchiseasca despre ce este normal sa permita si ce nu. Si unde trebuie sa sune daca are dubii... Nu sa scrie pe Eva unde nu putem decat
sa ne intrebam ce s-a intamplat cu Medeea daca dispare.