Bancuri :)

•  
    • 2209 mesaje
    5 Dec 2006, 21:33
    0 0
    Ce s-a intimplat,de ce ai lipsit ieri?
    -Pai stiti..a murit bunicul..
    -Aoleu! Cum asa?
    -Pai a iesit pe balcon si a cazut balconul cu el.
    -Vai, saracul! Si asa a murit?
    -Nu, ca a reusit sa se prinda de tocul de la geam, dar apoi a alunecat si a cazut iar.
    -A, si a murit?
    -Nu, a cazut in copacul din curte si de acolo a fost catapultat pe casa, apoi a alunecat si a tras toata tigla dupa el.
    -Si asa a murit?
    -Nu, ca s-a prins de burlan.Dar burlanul s-a desprins.
    -Si asa a murit?
    -Nu, a reusit sa se balanseze si a intrat in casa prin geamul de la etaj, s-a rostogolit pe scari.
    -Si asa a murit?
    -Nu, in cadere a incercat sa se prinda de balustrada, dar balustrada s-a rupt si el a cazut in gol pina la parter.
    -Si asa a murit?
    -Nu, dar l-am impuscat noi,ca ne darima toata casa.

Vine un mosulet de 80 de ani la doctor.
    -Domnule doctor, maine o sa ma insor!
    -Bine, mosule, cati ani are mireasa?
    -21...
    -Doamne, trebuie sa va avertizez, orice activitate sexuala ar putea fi
    fatala!! Mosuletul sta un pic pe ganduri si raspunde:
    -Bine, daca moare... moare!

Un scotian pe patul de moarte

Un scotian pe patul de moarte:
    - Mama, esti aici ?
    Mama:
    - Da, fiule sunt aici!
    - Nevasta esti aici ?
    Nevasta:
    - Da, barbate, sunt aici!
    - Copii sunteti aici ?
    Copiii:
    - Da tata, suntem aici
    - Toata lumea e aici ?
    - Da mai, toti suntem aici!
    - Atunci de ce e lumina aprinsa la bucatarie ?

La un concurs intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care un cros de 15Km. Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda... Parasuta nu se deschide. Mai trage o data... nimic... Trage comanda de la parasuta de siguranta... tot nimic... Mai trage o data... nimic... Dupa care spune: - Parca vad ca si bicicleta e stricata...

Ursuletul alb se juca p'afara-n groenlanda lui, intra subit in casa si-o-ntreaba pe ma-sa: - mama, tata sigur era urs polar? - da puiule, sigur. dup-un sfert de ora: - mama, da' si bunicu era urs polar? - sigur, puiule, si bunicu. dup-un ceas: - mama, da' tu esti foarte sigura ca si strabunicu era urs polar? - da draga, DA! da' de ce ma tot intrebi? - ca nush ce p*** mea mi-i asa frig...

La frizerie. Frizerul il taie pe client de vreo doua ori si inceraca sa-l imbuneze discutand cu el: - Ati mai fost la noi mai inainte? - Nu, mana mi-am pierdut-o la razboi.