Dc are broasca ochii iesiti din orbite.

•  
    • 962 mesaje
    17 Iul 2003, 03:55
    0 0
    La ora de stiinte naturale invatatoarea isi intreaba elevii: ''Copii, de ce credeti ca este calcanul turtit?''. Bula cu mana pe sus.
    Invatatoarea:Zi tu, Georgiana!
    G: Pai l-a calcat o piatra si a ramas turtit.
    Invat:Hmm...nu e un raspuns prea bun sa mai auzim si alte pareri.(Bula tot cu mana pe sus). Zi tu, Costel.
    C:Calcanul e turtit pt ca traieste pe fundul oceanelor unde presiunea e f mare.
    Inv: F bine. Alte pareri?(Bula cu mana pe sus). Hai zi tu, Bula!
    B:Calcanul e turtit pt ca l-a prins o balena si l-a f***t.
    Inv:Nerusinatule, mergem la director.
    La director.
    Directorul:Bine mai Bula, nu ti-ar fi rusine sa vorbesti asa?
    Bomnu director dar ziceti dvs nu e o intrebare stupida. Ce-i asta, sa intrebi de ce e calcanul turtit. Ce-ar fi sa va intreb eu pe dvs de ce are broasca ochii iesiti din orbite.
    Director:Hmm...nu stiu Bula. Tu de ce crezi?
    Bai se uita la calcan cand il f*tea balena
  •  
    • 96 mesaje
    17 Iul 2003, 12:03
    0 0
  •  
    • 296 mesaje
    31 Iul 2003, 18:29
    0 0
    hai, ca mi-a placut; dupa ce am citit bancul tau, a intrat la mine in birou un mos cu ochii bulbucati; nu-ti spun ca m-a pufnit rasul si m-a intrebat de ce rad de el? ce sa-i zic: ai vazut cumva cum l-a f**** balena pe calcan?
  •  
    • 420 mesaje
    2 Aug 2003, 03:18
    0 0
    yoshi, buna poanta,
    andreea ion-si mai buna!
  •  
    • 962 mesaje
    2 Aug 2003, 05:42
    0 0
    Imi pare bine ca v-a placut bancul. Stiu f multe bancuri dar l-am postat pe acesta pt ca eu de obicei sunt mai serioasa cand aud bancuri...nu multe mi se par amuzante si cand mi l-a zis maica-mea pe asta am lesinat de ras.
    Lulu, imi plac toate raspunsurile tale de pe forum, esti o super-tipa, ai idei care imi plac f mult si esti si inteligenta. Multi pupici pt tine!
  •  
    • 296 mesaje
    7 Aug 2003, 14:57
    0 0
    Mama Ta ti-a spus bancul? ma, ce mama trebuie sa ai.
    mamei mele nu numai ca ii e rusine sa-mi zica ceva porcos, dar ma cearta cand imi mai scapa cate o pasarica;
  •  
    • 962 mesaje
    8 Aug 2003, 01:33
    0 0
    Se pare ca la noi e invers ca eu o cert pe ea cand exagereaza cu porcariile. Maica-mea e cam sarita de pe fix, recunosc dar ce sa-i fac?
  •  
    • 296 mesaje
    12 Aug 2003, 15:49
    0 0
    nu-i face nimic, bucura-te ca-i asa. si iubeste-o