bula si altele
-
19 Nov 2006, 19:580 0Bula (mic) cu tat-su la piscina. Merg ei pe marginea piscinei si Bula aluneca pe faianta uda. În ultima clipa, se apuca de p *** lu' tat-su si se salveaza. La care tat-su se uita în jos si îi zice cu dispret: - Vezi, ba, daca erai cu ma-ta îti spargeai capu'!
Merge Nastase prin tara cu masina condusa de sofer si omoara un porc. Nastase il trimite pe sofer la fermier sa ii spuna ce s-a intamplat si sa plateasca porcul. Dupa vreo ora se intoarce soferul cu o sticla de vin intr-o mana, o tigara in cealalata si hainele toate sifonate. Cand il intreaba Nastase ce a patit, soferul ii povesteste : "Am ajuns la fermier, i-am spus ce s-a intamplat si mi-a dat o sticla de vin. Sotia lui mi-a dat o tigara, iar fiica de 19 ani a facut sex cu mine." "Dar ce i-ai spus??" "Sunt soferul lui Nastase si tocmai l-am omorat pe porc!"
un studiu arata ca toti oamenii care duc o viata proasta, un regim sexual nasol, citesc acest mesaj cu mana pe mouse.(acum degeaba iei mana) -
29 Nov 2006, 11:12il stiam altfel - adica in loc de nastase era Bush .. .dar merge mai bine asa, e mai "personal"