diverse
-
7 Oct 2006, 18:050 0Un barbat cu sotia lui, acasa.
Barbatul in prima seara : n-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a big brother ?
Sotia :stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua...poate
maine...
Barbatul a doua seara : ce zici, ne jucam de-a big brother ?
Sotia :stii, azi am facut mancare, am adus copii de la scoala...sunt obosita...hai s-o lasam pe maine
Barbatul a treia seara : ei, ce zici...azi ne jucam de-a big brother??
Femeia : ok...azi ne jucam..
Barbatul : AI 3 MIN SA PARASESTI CASA...
Cica un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care îl facea. Ghidul explica:
- Acel fîsîit este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de întepatura care i se face în vîrf.
Ceva mai incolo intra în sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac". Intrigat, omul nostru întreaba:
- Bine-bine, am înteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"?
- Normal, aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ îi trage o gaura.
- Asta-i buna! Dati gauri la prezervative?
- Da! Face bine la afacerea cu biberoane! -
8 Oct 2006, 16:20Doi colegi stau de vorba:
-Ai auzit? a murit sefu'.
-Da. Si ma intreb cine a mai murit o data cu el.
- De ce?
- Paiscria in anunt ca o data cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre......
Merge Maria la doctor:
- Domnule doctor, mo tot durut capul si mi-o zis cineva ca varza murata ar fi foarte buna... I-adevarat?
- Da, zice doctorul, mai ales cu cirnati.
Discutie intre arabi:
_ Auzi, da' tu cum alegi seara dintre cele treizeci de neveste ale tale cu care sa te culci?
- Ei, simplu, arunc peste ele o galeata cu apa rece si o aleg pe cea din care iese cel mai mult abur.