diverse

•  
    • 13910 mesaje
    7 Oct 2006, 18:05
    0 0
    Un barbat cu sotia lui, acasa.
    Barbatul in prima seara : n-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a big brother ?
    Sotia :stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua...poate
    maine...

Barbatul a doua seara : ce zici, ne jucam de-a big brother ?
    Sotia :stii, azi am facut mancare, am adus copii de la scoala...sunt obosita...hai s-o lasam pe maine

Barbatul a treia seara : ei, ce zici...azi ne jucam de-a big brother??
    Femeia : ok...azi ne jucam..
    Barbatul : AI 3 MIN SA PARASESTI CASA...

Cica un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care îl facea. Ghidul explica:
    - Acel fîsîit este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de întepatura care i se face în vîrf.
    Ceva mai incolo intra în sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac". Intrigat, omul nostru întreaba:
    - Bine-bine, am înteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"?
    - Normal, aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ îi trage o gaura.
    - Asta-i buna! Dati gauri la prezervative?
    - Da! Face bine la afacerea cu biberoane!
  •  
    • 3198 mesaje
    7 Oct 2006, 20:00
    0 0
    Asta da!
  •  
    • 33 mesaje
    8 Oct 2006, 01:29
    0 0
    super
  •  
    • 13910 mesaje
    8 Oct 2006, 16:20
    0 0
    Doi colegi stau de vorba:
    -Ai auzit? a murit sefu'.
    -Da. Si ma intreb cine a mai murit o data cu el.
    - De ce?
    - Paiscria in anunt ca o data cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre......

Merge Maria la doctor:
    - Domnule doctor, mo tot durut capul si mi-o zis cineva ca varza murata ar fi foarte buna... I-adevarat?
    - Da, zice doctorul, mai ales cu cirnati.

Discutie intre arabi:
    _ Auzi, da' tu cum alegi seara dintre cele treizeci de neveste ale tale cu care sa te culci?
    - Ei, simplu, arunc peste ele o galeata cu apa rece si o aleg pe cea din care iese cel mai mult abur.