leneeeee
-
4 Oct 2006, 17:550 03 pisoiasi se laudau care dintre ei este mai lenes. Primul zice:
- Ba, mie imi este asa de lene ca dupa ce imi pune stapanul lapte in bol mi-e prea lene sa ma ridic sa-l beau!!! Al doilea:
- Mie imi pune lapte in bol si ma baga cu fata in el, dar mi-e prea lene sa misc limba sa il beau!!! Al treilea: - Ba, da voi sunteti harnici in comparatie cu mine...
- ????
-Ati auzit azi noapte ceva galagie pe afara??? Ceilalti doi:
- Da, a fost unul care a zbierat toata noaptea de nu am putut sa dormim. Al treilea:
- Eram eu, ma pusesem pe un c** si mi-era lene sa ma ridic.. -
5 Oct 2006, 21:31fericita06..si cum faci tu zeci de milioane in cateva sapt?chestiile alea sunt niste porcarii..
e LOGIC din cum suna anuntul..trimit 6 plicuri la oameni dif..cu 10mii in plic..cei care cred in asa ceva..pica in plasa asta..si trimit...iar cei care au adresele in anuntz..iti iau tie banii trimisi..daca trimit multi oameni cate 10mii..e logic ca ei fac bani...
dar asa vrei sa faci si tu bani?sa fraieresti oamenii sa-ti trimita bani prin posta?
asta e un fel d "lantul slabiciunilor"..fiecare trimite bani la cineva..pe urma cineva la altcineva...si tot asa..din mana in mana...sau din cutie posta...in cutie postala..