casatorie

•  
    • 3729 mesaje
    27 Sep 2006, 12:56
    0 0
    Un cuplu foarte batrin isi serbeaza cea de-a 75-a aniversare a casatoriei. La un moment dat, sotul ii spune sotiei:
    - Draga, vreau sa te intreb ceva: dintotdeauna m-a framintat faptul ca cel de-al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 75 de ani, trebuie sa stiu: a avut el un alt tata?
    Sotia se uita la el si marturiseste:
    - Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata.
    - Si poti sa-mi spui cine a fost?
    - Tu!

Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit.
    - Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea, s-a ridicat la cuvant. Am observat ca i-a intrat fusta fund, iar eu i-am scos-o. S-a intors si mi-a trintit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine!
    Peste doua saptamani, Serioja apare si mai vanat la ochi.
    - Dar acum ce ai patit? il intreaba colegii.
    - Iar am fost la sedinta de sindicat, si Natasa a stat iar in fata mea, si iarasi a luat cuvantul. Fusta ii era iar intrata in fund. Nicolai a observat si i-a scos-o. Eu am stiut ca nu-i place, si i-am bagat-o inapoi...
  •  
    • 1014 mesaje
    27 Sep 2006, 14:32
    0 0
    sabbra, al doilea m-a amuzat grozav !

Alexei Alexeevici, dimineata la ora 5, singur in statia de autobuz. Apare al doilea cetatean. Alexei se uita, gandeste putin, si-i spune : buna dimineata, Ivan Ivanovici.
    Surprins, al doilea raspunde : buna dimineata, dar de unde ma cunoasteti ?
    Pai, zice Alexei, simpla deductie logica.
    Si cum asta ? intreaba Ivan.
    Pai uite-asa : m-am gandit ca la ora asta nu puteai veni de la vreun restaurant, ca se inchid la 10 seara, nici de la lucru, ca schimbul 3 se termina la 7, nici nu te duci la lucru, caci schimbul 1 incepe la 7, deci vii de la c.urve; dar la noi in oras sunt doar 2 c.urve : una este Natasa Alexeevna, dar de la ea vin eu, iar a doua este nevasta-mea, care si-o trage cu Ivan Ivanovici.
    Vezi ? Simpla deductie logica !
  •  
    • 3729 mesaje
    27 Sep 2006, 17:17
    0 0