Haideti sa cantam manele

•  
    • 95 mesaje
    10 Iun 2003, 16:42
    0 0
    Cum sa faci o manea de succes in 10 pasi simpli:
    PASUL 1
    Nume de bastan (Elvis, Florin Fermecatoru', Englezu', etc.).
    PASUL 2
    Incultura generala obligatorie.
    PASUL 3
    IQ mai mic decit numarul de la pantofi. Cistigarea unui loc in categoria prosti, dar multi.
    PASUL 4
    Posesie (sau achizitionare pe parcurs) limuzina, castel, faraoanca si boraci (puradei).
    PASUL 5
    Rude-n puscarie.
    PASUL 6
    Imagine
    I. Bijuterii - lant, ghiul si bratara de aur - mai mult de jumatate din greutatea corporala.
    II. Freza - 2 parti gel, o parte par.
    III. Hainele - cit mai stralucitoare si de haios gust.
    a. Camasa (alba sau neagra).
    b. Pantaloni (preferabil negri).
    c. Pantofi de lac.
    d. Vesta, manta sau capa.
    PASUL 7
    I. Versuri
    Vocabular obligatoriu: bani, dusmani, tigani, golani, femei, fetite, printesa, bautura, dolari, aur, parai, lovele, milionar, Mercedes, celular, inima, suflet, Dumnezeu, viata, valoare.
    Interjectii : oooooooof, ah, sha-la-la, cicalaca-cichicha, etc.
    II. Sint admise:
    a. greseli gramaticale;
    b. verbe - conjugare si acord;
    c. substantive - plural la alegere;
    d. greseli de tipul la toti, lu' copilu' meu si din seria casa - as vrea ca sa te regasesc;
    e. versuri albe;
    f. rime cu acelasi cuvint;
    g. metafore duse la extrem (floarea florilor, sugativa-n portofel);
    h. cuvinte straine (bambina, ragazza, etc.).
    PASUL 8
    Subiecte
    I. iubirea
    a. relatiile
    1. cu mai multe femei
    2. reusite
    3. nereusite (vezi parasire)
    b. parasire
    1. pentru altul/alta (merge si hom
    2. pentru bani
    3. pentru ambele
    4. moarte
    II. familia
    a. copiii
    b. nevasta
    c. fratele
    d. bunastare, parasire sau lauda
    III. banii
    a. detinerea lor in cantitati exagerate
    b. risipa fireasca
    c. invidia celorlalti
    IV. lauda proprie (bogatie, bunastare, performante sexuale, sex-appeal, performante muzicale)
    PASUL 9
    Melodia
    I. instrumente consacrate
    a. acordeon
    b. orga proasta
    c. instrument de suflat
    d. tobe de sintetizator cu generozitate
    II. voce
    a. optionala si/sau chinuita
    b. ecou
    c. accent obligatoriu
    d. rap inclus
    III. originalitate facultativa
    PASUL 10
    Videoclip
    I. miscari necesare (pentru manelist)
    a. stinga-dreapta (maxim doi pasi)
    b. pocnire din degete
    c. zimbet cuceritor
    II. 15-20 de fete dotate care sa-si agite echipamentul
    III. decor haios (sau inexistent)
    IV. lumini cit mai colorate
    V. citeva masini decapotabile in care sa cinte barosanu'.
  •  
    pan
    • 6 mesaje
    23 Iun 2003, 12:27
    0 0
    Ca lumea! Si, dupa ce parcurge pasii astia, manelistu' cu pricina ajunge pe postul de cacao zis "ACASA"? Tot nu ma uit pe el, da' dau peste el vreau-nu-vreau si-mi zgarie retina creierului cand vad ce e acolo!
  •  
    • 46 mesaje
    25 Iun 2003, 11:24
    0 0
    Pan, am batutu din palme cand am citit; sunt de aceeasi parere; insa si Pro TV, si Tele7, si inca cateva 'promoveaza' manelismul si telenovelele, toate de un infiorator haios gust, care spala creierul si il alimenteaza zaharisind sufletul si imaginatia cu tampenii pe care numai oligofreni ii poate incanta! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa, telenovelele in special, jignesc inteligenta indiferent de IQ.
  •  
    • 34 mesaje
    29 Iun 2003, 16:21
    0 0
    creierul nu are retina. si daca tot va e jignita inteligenta maca sa aiba ce
  •  
    • 46 mesaje
    1 Iul 2003, 10:00
    0 0
    Cami, creierul nu are retina, dar inmagazineaza, inregistreaza ceea ce se retine pe retina.
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Iul 2003, 10:42
    0 0
    nu era vorba de asta. dar sa spui ca te doare retina creierului????????????????totusi oameni suntem si daca mai vorbim si romaneste chiar deranjeaza.
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Iul 2003, 10:44
    0 0
    iar cel care a scris asa ceva cu siguranta avea nivelul de cultura =0. a auzit de creier si de retina si a gandit ca e tot una? sau ce? spune de manelisti pe care eu ii resping si ii detest tot din cauza lipsei de cultura si foloseste combinatii de cuvinte extrem de dureroase
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Iul 2003, 10:45
    0 0
    in concluzie camelia are dreptate cu observatia facuta.
  •  
    • 1 mesaje
    2 Iul 2003, 13:03
    0 0
    si eu cred caci Cami are dreptate si mai ceva daca in lume sunt oersoane la care le plac manelele ce treba aveti cu ele ? Voi va credeti super destepi nu ?? pai eu cred ca un manelist are mai mare cultura ca voi
  •  
    • 111 mesaje
    2 Iul 2003, 13:10
    0 0
    de la auzit manele s-a dus retina pe creier, bre!!
  •  
    • 247 mesaje
    13 Iul 2003, 04:32
    0 0
    Faza cu "retina creierului" e cel mai tare banc! Sper ca asta a fost si intentia celui(celei) care a scris-o...si chiar daca nu, eu tot ii acord circumstante atenuante. Cu siguranta ca l-a luat gura (adica claviatura) pe dinainte, din pricina indignarii ne mai fiind atent(a) la cuvinte. Scopul scuza mijloacele, nu?
  •  
    • 46 mesaje
    15 Iul 2003, 16:33
    0 0
    Chiar ma faceti sa rad! Ce nu ati inteles? De unde si pana unde ati inteles chestia asta? Am fost cat se poate de explicita: n-ati auzit expresii de genu: Ma dor urechile de atata zgomot? Ma zgarie pe retina ceea ce vad? Ce naiba are creierul? Ce vi s-a parut voua anapoda in ceea ce am spus?
  •  
    • 46 mesaje
    15 Iul 2003, 16:39
    0 0
    Roxanica, dupa varsta ta: 17.10.1980 esti prea agresiva si voit rautacioasa; citeste cu atentie ceea ce am scris si nu emite judecati;
    Chiar daca te-a deranjat ce-am scris eu, nu ma judeca superficial; n-ai nici dreptul si nu esti in masura sa ma judeci, inteles? Rautacioasa sau a draq-ului pot deveni si eu! Si n-o sa-ti cada bine! Percuteaza la modul asta cu cine-ti permite, nu cu mine!
  •  
    • 24 mesaje
    20 Iul 2003, 06:13
    0 0
    hai ca suparaciosi mai sunteti.uite cum sta problema cu mine - manelele astea ma zgarie peste tot pe unde am saunu am retina sau creier (oricum de ambele articole dispun, ca orice om normal, in cantitati limitate). Da nu stiu cum se face ca uneori manele sau imitatii de manele aproape ca imi plac...

simpli
  •  
    • 420 mesaje
    2 Aug 2003, 03:15
    0 0
    haideti, mai, era rubrica de bancuri! trebuie sa zambim aici! gata cu retina si creierul!
  •  
    • 2 mesaje
    18 Oct 2003, 23:56
    0 0
    amra075 aici iti dau dreptate !Si pe mine au inceput sa ma oftice la culme toti romanii astea nu se mai prind de glumele bune si se cred cei mai tari ca au observat ei un pleonasm o greseala gramaticala sau mai stiu y0 ce!Fuck them all
  •  
    • 89 mesaje
    29 Oct 2003, 17:11
    0 0
    FETELOR CE NAIBA ....S-A SPUS UN BANC,AU EXISTAT MAI MULTE COMENTARII...GATA .DC STA CINEVA SA CITEASCA COMENTARIILE VOASTRE NU STITI CE IMPRESIE ISI FACE!!!!!!!!!!DC ARE CINEVA DE GAND SA TRIMITA UN MESAJ S-O FACA CEL PUTIN INTELIGENT!INTR-O COMUNITATE DEVII MAI BUN DC CEI DIN JURUL TAU SUNT BUNI..IN TOATE SENSURILE.GANDITI-VA DE DOUA ORI INAINTE SA-MI "SARITI IN CAP "!
  •  
    • 442 mesaje
    30 Oct 2003, 15:31
    0 0
    Mai fetelor...
    Ce are o expresie?era doar un mod de a-si exprima indignarea
    M-am mirat sa vad intre evele noastre culte si educate...nici mai mult nici mai putin decat o 'sustinatoare' a manelelor,ba chiar 2....dureros...deja nu mai e vorba de gusturi,ci e un mod pergect de a descrie marea majoritate a romanilor....incultzi,'mici',materialisti,.... imi pare tare rau ca nu am timp si nici chef sa copii aicea toate hgreselilke de punctuatie,ortografie,... desi ar fi un banc bun
    Cu manelele ne-am lamurit dar ce zicetzi de O-zone,@-mix,Akcent,Kats,Candy,Andreea Balan vs Andreea Antonescu,ambele flatate de fanu' Daniel... ei?Acuma sa va vad....
    Muzica haioasa e la moda,ce mai...prostimea si mediocritatea le adora si postu AStomic,si celelalte le promoveaza,jalnic.... Singurul post pe gustul meu e vh1,vi-l recomand
    Si haidetzi sa facem pace,nu vretzi?