socrela :)
-
15 Sep 2006, 15:240 0In fata unui bloc de 10 etaje se tot aduna lume si striga desperata:
-CRIMINALULE,CRIMINALULE!!!
Un tip la et 7 se chinua sa arunce o femeie peste geam!Intr un final reuseste sa o arunce,dar femeia se prinde de balustrada geamului de la et 5.Omul coboara repede si,dupa o lupta inversunata,femeia cade si se face tandari.El coboara linistit in fata blocului sa infrunte multimea care tot striga:
-CRIMINALULE!CRIMINALULE!
La care omul linistit:
-Stati,mai,ca era soacra-mea!
Toata lumea:
-Aaaaaaaa!
La care un tip din multime:
-Ce tupeu avea!Ati vazut cum se tinea,bestia?! -
15 Sep 2006, 15:27Marcel se duce la Gheorghe pe camp,unde cel din urma prasea pamantul:
-Gheorghe,Gheorghe hai repede acasa mai,ca e pe duca soacra-ta!
Gheorghe isi vede linistit de treaba.
Gheorghe,hai mai acasa!Nu auzi ca e pe duca soacra-ta?!
La care Gheorghe:
-Bade Marcele,nu ma mai tot freca la melodie!Eu am un principiu:mai intai munca,si apoi distractia! -
15 Sep 2006, 15:31Ion ajunge acasa dupa o zi de munca.Nevasta il intampina plangand:
-Vaaaaaaai,Ioane..ce ma fac,Ioaneeeee,a murit mama Ioaneeeee!
Ion,la aflarea vestii nici nu stia cum sa reactioneze:sa se bucure ca a scapat de soacra,sau sa o consoleze pe nevasta!
-Pai fa,asta e viata!Toti mor pan' la urma.Il chem pe badea Niculae sa mergem sa o ingropam,cheama familia ca in casa nu o tinem ca a putrezi si ne impute.
Cheama pe badea Niculae,se aduna familia,toti o bocesc,jale mare.Intr un final,dupa ce inhumarea s a incheiat,toti se indreapta spre casa.
Cand sa intre in casa,lui Ion ii cade o bucata de tigla in cap.La care Ion,uitandu se in sus spre cer:
-Fir-ai dracului sa fii de scarba,ai ajuns deja?