banc

•  
    • 2 mesaje
    20 Aug 2006, 00:22
    0 0
    maria ajunge la spital cu cateva clipe inainte de naste,fericita i-si priveste copilul,il saruta iar medicul ,punandu-l pe cantar o in
    treaba -are 3.350 kg.lasam asa?
  •  
    • 116 mesaje
    20 Aug 2006, 13:35
    0 0
  •  
    • 114 mesaje
    22 Aug 2006, 15:40
    0 0
    Un grup de turisti bulgari intr-o excursie in Romania prin muntii Carpati. La un moment dat se aude un urlet infricosator: UUUUU-UUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUUUUUU !!!!!. Speriati si curiosi isi intreaba ghidul despre ce este vorba. Ghidul le spune glumind: -La noi in Romania exista un grup de femei foarte frumoase care in momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o "pestera" si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor. Peste 2 zile cel mai titrat ziar din Bulgaria scria cu litere de-o schioapa: "15 barbati bulgari au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania. Toti erau dezbracati
  •  
    • 269 mesaje
    22 Aug 2006, 19:33
    0 0
    Desi sunt un medic vestit si cabinetul meu imi merge foarte bine, parca viata e prea monotona si nu stiu ce sa mai fac. Pana acum doua saptamini, cand a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
    Am ajuns foarte deprimat la cabinet, cand am intrat pe usa asistenta plina de euforie mi-a zis:
    - La multi ani!...
    M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea... Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat la telefon sa ma felicite.
    Aproape de pranz asistenta a intrat la mine in birou si mi-a zis:
    - Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna?
    I-am raspuns ca:
    - E cea mai buna propunere pe care am auzit-o toata ziua.
    Apoi am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut cate un sprit si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre cabinet ea mi-a zis:
    - Intr-o asemenea zi, de ce sa ne mai intoarcem la cabinet, mai bine vino la mine acasa sa continuam sa ne distram!
    - Bine! am zis... Hai! si asa mai bem cate un paharel...
    Odata ajunsi in apartamentul asistentei mi-a zis:
    - Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma fac mai comoda?
    - Nuuuu, nici o problema!!! i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta. Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit... dar cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude cantand in cor: "HAPPY BIRTHDAY TO YOU..." iar eu stateam ca un idiot doar in chiloti, in mijlocul sufrageriei...
    Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe scarba asta de asistenta... Cu sentimentele nu se joaca nimeni!
  •  
    • 321 mesaje
    22 Aug 2006, 20:05
    0 0
    Ma dar asta e experienta din viata ta personala...??????o experienta adevarata??Nu as crede
  •  
    • 269 mesaje
    22 Aug 2006, 21:26
    0 0
    Doamne-sfinte, nuuuuu! !Am dat copy-paste pt ca mi-a fost mult prea lene sa modific. Dar chiar nu ma asteptam la o asemenea replica! Nu-mi imaginam ca cineva o sa creada ca am scris-o ca pe o experienta personala!
  •  
    • 1308 mesaje
    26 Aug 2006, 17:54
    0 0
    O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz.
    > Soferul zice:
    > - Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am
    > vazut vreodata. Femeia
    > se duce in spatele autobuzului si se aseaza pe scaun
    > spumegind de nervi.
    >
    > Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
    > - Soferul asta m-a jignit foarte rau.
    > La care individul spune:
    > - Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo
    > doua si in timpul asta
    >