Femeia perfecta

•  
    • 856 mesaje
    17 Aug 2006, 18:47
    0 0
    Femeia perfecta - mod de gandire ideal

- n-ar trebui sa fii la bar cu prietenii tai?
    - m-am hotarat sa nu mai port haine in casa
    - mai degraba beau bere si ma uit la fotbal cu tine decat sa ies la cumparaturi
    - hai sa ne abonam la Hustler
    - hai sa mergem in mall ca sa poti sa te uiti la tatele gagicilor
    - imi place cand te duci la baschet duminica. as vrea sa ai si sambata timp sa mergi
    - scumpule, fata vecinilor face iar plaja goala, vino sa vezi!
    - mama ta e mult mai buna ca a mea
    - inteleg perfect...aniversarea noastra e in fiecare an. du-te la pescuit cu baietii.
    - auzi, eu castig destul pentru amandoi, de ce nu iti dai demisia?
    - m-am inscris la yoga ca sa-mi pot pune gleznele dupa gat, numai pentru tine.
  •  
    • 789 mesaje
    17 Aug 2006, 23:08
    0 0
    cred ca nici lor nu le-ar placea asta..noi suntem altfel si asta le place la noi.sunt convinsa.
  •  
    • 318 mesaje
    19 Aug 2006, 00:21
    0 0
    Bun bancul
  •  
    • 2048 mesaje
    4 Oct 2006, 17:31
    0 0
    Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti din greu pentru ele, apoi iti atirna de gat o viata intreaga.

La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.

*Chiar daca barbatii ar putea sa inteleaga femeile, tot nu le-ar veni sa creada. (AW Brown)

*Un misogin este un barbat care uraste femeile la fel de mult pe cat se urasc ele intre ele. (HL Mencken)

*Nevasta mea este un obiect sexual. De fiecare data cand cer sex, ea obiecteaza. (Les Dawson)

Dumnezeu, dupa ce a facut barbatul si femeia, isi admira opera. Intai ii cade privirea asupra lui barbatului:
    -Ce minunatie, ce opera reusita, cata frumusete!
    Apoi se uita si la femeie:
    -Ehh...Tu va trebui sa te mai machiezi putin...
  •  
    • 1906 mesaje
    6 Oct 2006, 01:43
    0 0
    bigsis, misoginule