Monica Co(pardon)lumbeanu
-
0 0Monica fosta Gabor actuala Columbeanu, intr-un interviu la tv:
Reporter: "Ce le-ai recomanda fetelor de varsta ta, ca sa ajunga sa realizeze ceea ce ai realizat tu, Monica?"
Monica: "Sa nu-si doreasca sa li se intample norocul care mi s-a intamplat mie. Ca abia atunci li se va intampla. Si, foarte important: sa munceasca foarte mult!"
-
fata asta e o jigodie umana, m-am uitat intamplator la emisunea aia de rahat si am vazut ce urat vorbea de niste fete care prezentau moda ...cica: "vai iri eu daca-as arata ca astea m-as sinucide..."o hahalera care dansa la bara la 16 ani a ajuns s-o urmareasca o tara intreaga...avem un sistem de valori de toata jena. Societatea romaneasca trebuia s-o sanctioneze dur,,, e treaba lui iri daca a vrut o super mediatizare a vietii lui, daca ca sa ajunga creatorii de blanuri s-o caute ca sa devina "imaginea" firmei lor...e hilar! bleah
-
pai ce credeti ca e usor pt ea? voi cum v-ati vedea cu unul mai mic cu 20 cm decat voi? Si ea munceste, adica se autoconvinge tot timpul ca e super.
Pe de alta parte, cati baieti tineri ar fi in stare sa isi plimbe iubita prin toata lumea? Asa ca Iri are si el calitatile lui. Pai daca il lua pe unul de varsta ei si se marita, singura excursie pe care o putea face era la cratita Asa cum e acum nu are de facut decat sa isi exprime dorinta ca vrea ceva si acel ceva imediat se realizeaza. -
am picat si eu pe emisiunea lor cand butonam telecomanda tv-ului...tare dezamagita am fost. nu o condamn pe monica pt alegerea ei... dar sa fie atat de redusa la vocabular si sa mai si deschida gura pe tv mi se pare strigator la cer!!!
ea nu poate sa savureze micile placeri ale vietii daca nu are camera pe ea??? nu i-a spus nimeni (nici macar sotul) ei sa taca??? daca eram barbatul ei o luam pe o insula pustie...barem acolo nu ma face de ras daca deschide gura...
se pare ca ea a uitat ca frumusetea-i trecatoare... oricum atitudinea ei fata de alte femei lasa mult de dorit...in curand o s-o urasca si pushtoaicele care acum o adora pt
"reusita ei in viatza".