Ambuteiaj pe highway

•  
    • 864 mesaje
    26 Iul 2006, 11:56
    0 0
    Ambuteiaj pe highway. toata lumea sta.. la un moment dat, unui sofer ii bate cineva in geam. asta da geamul jos si intreaba "ce s-a intamplat?"
    - "teroristii l-au rapit pe presedintele Bush. cer 10 milioane USD sau toarna benzina pe el si ii dau foc"
    -"aha.." raspunde soferul.
    -"intelegeti, noi mergem acum de la masina la masina si facem cheta..."
    -"si cam cat spuneti sa dau?"
    -"pai... cam ca si ceilalti, vreo 5 litri".....

e mai vechi, da e bun
  •  
    • 864 mesaje
    26 Iul 2006, 12:03
    0 0
    Un tip urca in avion si isi ocupa locul. In asteptarea decolarii vede ca intra in avion cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata. Curand realizeaza ca femeia vine direct spre el si, cu mare satisfactie, constata ca aceasta avea locul chiar de langa al lui. Incercand sa intre in vorba, reuseste sa ingaime:
    - Calatorie de afaceri sau de placere?
    - Merg la Congresul Nimfomaniacelor de la Chicago - raspunde femeia. ...

Electrizat (superexcitat) de prezenta alaturi a celei mai frumoase femei din lume, care in plus mai si pare nimfomana, tipul o intreaba incercand sa-si pastreze calmul aparent:
    - Si care este rolul tau la acest congres?
    - Lector, raspunde femeia. Folosindu-mi experienta vreau sa demontez unele dintre cele mai cunoscute mituri despre sex.
    - Interesant... spune barbatul tremurand vizibil. Si care ar fi miturile astea?
    - Pai unul dintre cele mai populare mituri se refera la barbatii afro-americani, despre care se spune ca sunt cei mai dotati, cand realitatea demonstreaza ca cei mai dotati sunt de fapt descendentii pieilor rosii. O alta credinta impamantenita este aceea ca francezii sunt cei mai buni amanti, cand de fapt cei mai buni amanti sunt grecii si urmasii lor...
    Dandu-si seama ca a fost luata de val, femeia ii spune jenata:
    - Imi cer scuze. Va bat la cap cu problemele mele personale si nici nu ne-am cunoscut...
    Barbatul, conciliant, ii intinde mana si-i spune:
    - Vai, dar asta nu-i o problema. Ma cheama Winetou... Winetou Papadopoulos...
  •  
    • 864 mesaje
    26 Iul 2006, 12:51
    0 0
    La magazinul de arme:
    -Aveti pantaloni de camuflaj?
    -Da, dar nu reuzim sa ii gasim!!
  •  
    • 864 mesaje
    26 Iul 2006, 12:52
    0 0
    Un iluzionist lucra pe un vapor. In fiecare saptamana, dadea o rezentatie. De fiecare data, spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. De la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
    - Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
    - Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
    - Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca!... si asa mai departe. Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat, vaporul are un accident si se scufunda, ramanand ca supravietuitori doar iluzionistul si papagalul. Timp de cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant. Pana la urma, papagalul zice:
    - OK, ma dau batut. Unde e vaporul?
  •  
    • 864 mesaje
    26 Iul 2006, 13:07
    0 0
    Un tanar marinar se imbarca prima data pe un petrolier. Dupa o saptamana pe vas intreaba un coleg:
    -Fratioare, pe vasul asta nu avem si femei?
    -Nu, echipajul este format numai din barbati.
    -Bine si daca avem neaparata nevoie de o femeie?
    -Avem un bucatar la care mai apelam din cand in cand. Tanarul se stramba si o lasa balta. Revine insa dupa cateva zile:
    -Frate, spune-mi si mie cum pot sa rezolv si eu treaba cu bucatarul?
    -Se rezolva, dar te va costa.
    -Cat?
    -Cam 400 $.
    -Bine, dar de ce asa de mult?
    -Pentru ca o suta trebuie sa o dai capitanului, ca nu
    este de acord cutreburile astea, o suta trebuie sa o dai secundului, ca nici el nu e de acord cu asta, si cate o suta trebuie sa o dai la doi mateloti, ca nici bucatarul nu este de acord cu treaba asta!
  •  
    • 864 mesaje
    26 Iul 2006, 13:12
    0 0
    Un cetatean se trezeste dimineata si, uitandu-se in gradina propriei
    case, observa o gorila in stejarul personal. Intrigat suna la Asociatia
    Coboratorilor de Gorile din Copaci care il asigura ca vor trimite un om
    care ii va rezolva problema. Acesta soseste rapid, fiind dotat cu o bata
    de baseball, o pusca, o pereche de catuse si un caine chihuaua.
    Cetateanul nostru, uimit il intreaba ce are de gand sa faca. Omul
    raspunde:
    - Eu voi urca in copac, lovesc gorila, ea cade, cihuaua o musca de
    testicole, gorila isi va apropria mainile intr-un gest disperat de
    aparare, iar dumneata ii vei pune catusele.
    - Bine, bine, zice cetateanul, dar pusca la ce foloseste?
    - In cazul in care cad eu primul din copac, impusti chihuaua.