bob cel mic

•  
    • 864 mesaje
    20 Iul 2006, 15:26
    0 0
    Presedintele George W. Bush, intr-unul din turneele lui electorale, viziteaza o scoala si explica copiilor despre politica guvernului sau. Dupa aceea, roaga copiii sa puna intrebari. Micutul Bob cere cuvantul:
    - Domnule presedinte, eu am trei intrebari:
    1. Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate?
    2. De ce atacati Irakul fara nici un motiv?
    3. Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima?
    In clipa imediat urmatoare, a sunat de recreatie si toti elevii ies din clasa.

Cand s-au intors din pauza, presedintele Bush i-a invitat din nou sa-i puna intrebari; de data asta, ia cuvantul Joey:
    - Domnule presedinte, eu am cinci intrebari pentru dvs:
    1. Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate?
    2. De ce atacati Irakul fara nici un motiv?
    3. Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima?
    4. De ce a sunat azi de pauza cu 20 de minute mai devreme?
    5. Unde-i Bob?
  •  
    • 864 mesaje
    20 Iul 2006, 15:35
    0 0
    Un urs alearga dupa un iepure.
    Ursul:" Am sa te prind, iepure idiot! "
    Iepurasul: "Ba s-o crezi tu!

Amandoi traverseaza un camp si la un moment dat le iese in cale o broscuta magica...
    Broscuta : "Stop ! Sunt broscuta magica si pot sa va indeplinesc la fiecare cate trei dorinte. Cine incepe ?"
    Ursul: " Eu, ca sunt mai mare !"
    Broscuta: "Ia sa te aud ursule, care este prima dorinta ?"
    Ursul: " Vreau ca toti ursii din padure sa fie femele, in afara de
    mine!"
    Broscuta : "Nici o problema! Si tu, iepurasule, ce iti doresti ?"
    Iepurasul: "Eu vreau o casca de motociclist ."
    Ursul uitandu-se mirat la iepuras: "Esti un mare prost, stii ?" Broscuta: "Nici o problema, uite-ti casca. Si tu, ursule, care este a doua ta dorinta?"
    Ursul : "Vreau ca toti ursii din padurile vecine sa fie femele. " Broscuta : "Nici o problema! Iepurasule, care este a doua dorinta a ta ?"
    Iepurasul: "Eu vreau o motocicleta de inaltimea mea, super puternica, ultra turbo."
    Broscuta: "Poftim".
    Ursul: "Ultima mea dorinta este ca ursoaicele sa vina pe rand la mine".
    Broscuta: "Dorinta iti este indeplinita, ursule. Iar, tu iepurasule, care este ultima ta dorinta ?"
    Iepurasul isi pune casca, se urca pe motocicleta, demareaza in tromba si tipa, intorcandu-se: "Vreau ca ursul sa fie homosexual !!!"
  •  
    • 864 mesaje
    20 Iul 2006, 15:40
    0 0

Un om avea un papagal care înjura. Într-o zi, exasperat, omul îl inchide în sifonier. Nici un rezultat, numai porcarii debita papagalul. Îl inchide în camarã. Si mai rau. Ajuns la limita, îl închide în congelator. Dupã nici un minut, tace. Deschide omul usa congelatorului. Papagalul zice:
    - Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur cã nu se vor mai repeta.
    Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada.
    Tot papagalul:
    - Apropo... doar asa, din curiozitate... gaina cu ce-a gresit?

•  
    • 5148 mesaje
    20 Iul 2006, 19:45
    0 0
  •  
    • 5941 mesaje
    21 Iul 2006, 08:55
    0 0
    suuuper
  •  
    • 733 mesaje
    21 Iul 2006, 23:47