Perle examen (din nou :) )

•  
    • 5531 mesaje
    21 Iun 2006, 11:13
    0 0
    Cele 3 palate in forma de mere care erau de fapt 3 fete de imparat.

Ajutat de zdrenturoaica ai carei pui ii salvase.

Harap Alb este o fire calma cu scoala de negustor.

Tot in aceeasi zi la noapte praslea...

Din toate resursele sale de putere a invins monstrul.

In basmul Arap alb si merele de aur.

Au trait fericiti pana s-au istovit.

Fiindca era educat, praslea le-a lasat pe fete sa urce primele pe franghie.

“Frunza verde magheran” e un basm popular. Acesta apartine genului liric, specia doina populara. Basmele au alaturi o melodie adecvata si au rol educational pentru noua generatie.

Autorul isi exprima sentimentele in mod direct fata de mirosul de mere care se furiseaza.
  •  
    • 864 mesaje
    21 Iun 2006, 13:08
    0 0
    Perle din ziare:

Detaliu nefericit, aceasta femeie fusese deja victima unui accident mortal cu un an inainte (Libertatea)

Din nou ieri se formase coada, in fata gaurii de pe Calea Vacaresti(Libertatea)

In acea noapte fatala, hemoroizii il impiedicau sa inchida ochii ...(Libertatea)

Avea doar o strangulatie superficiala la umar ...(Libertatea)

Misterul femeii taiate in bucati ramine intreg ! (Ev.Zilei)

Biserica fiind in reparatii, victimele accidentului au fost commemorate in sala de festivitati a primariei (Ev. Zilei)

Familia multumeste calduros celor care au luat parte la decesul scumpei lor Elisabeta M. (Romania Libera, decese)

Apa oceanului si clima sunt foarte umede in aceasta regiune (Romania Libera)

Gaurile din lenjeria lui lasau sa se intrevada o familie saraca (Monitorul de Timisoara)

Este Tirgul anual al vitelor si porcinelor, veniti cit mai multi ! (Scanteia, 1967)

Service Auto. Ridicam si livram masina gratuit. Daca ne incerci o data, nu mai pleci in alta parte.

Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta

vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi.

Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici.

Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea

Sunt un muzician si in general am un gust desavarsit pentru arte, pentru frumusetile unei femei si nu neaparat sanii

ANGAJEZ FEMEIE LA GRATAR. (Anunt angajare)

Jurnalul National, 11.10.2004
    "Originea Giulgiului din Torino a fost, secole de-a randul, invaluita in mister. Majoritatea crestinilor sustine si astazi ca in panza expusa la loc de mare cinste in Domul din Milano ...", si atunci de ce nu i se spune Giulgiul din Milano ??

SE PARE CA INMORMANTARE PREOTULUI IOAN ZEHERACHE NU SA PUTUT TINE DEOARECE PREOTUL CE TREBUIA SA FACA SLUJBA IOAN ZEHERACHE NU SA PREZENTAT

conflict Cotnari, reporter la fatza locului: ..."furiosi, satenii au atacat cu bulgari de pamint elicopterul sanitar. Din fericire, nu s-a inregistrat nici un eveniment aviatic" (ziua de iasi)

Cind s-a sinucis nefericita femeie ? Oare si-a gasit moartea inainte de a se arunca in apele Muresului ? (Monitorul de Timisoara)

Din cauza caldurii, muzicantii fanfarei nu vor purta decit cascheta uniformei (Romania Libera, 1934)
  •  
    • 864 mesaje
    21 Iun 2006, 13:17
    0 0
    Si de-ale profesorilor

Cine se simte haios sa vina langa mine !

Daca v-ati timpit, notati pe ceva, ca asa fac si eu !

Voi sunteti 29 de cretini, eu sunt unul singur !

M-am uitat de cateva ori spre voi, dar nu s-aude.

Eu ma chinui sa-o fac cu mana la tabla, si nimeni nu vrea sa se uite !

Ia iesi la tabla si hai s-o facem !

Eu nu pot sa-mi tin orele pentru ca la voi e pauza in timpul orei mele.

V-am jignit eu vreodata, tâmpitilor!

La ora de geografie: "Lacul Rosu nu se numeste Rosu pentru ca e rosu, ci pentru ca asa i se spune".

Când vin, sa gasesc absentii pe catedra.

Ce te uiti la mine asa.....tridimensional?

la ora de matematica cand unul dintre colegi a indraznit sa-i raspunda profesorului: Tu un bou de 18 ani te pui cu unul ca mine?

intre ce ani a murit Eminescu?

Profu de mate : Mancatziash ... abia astept sa iau ciutanii de`a 9`a !!!
    (asta-i din constanta, precis, )

Decebal, in loc sa moara, a preferat sa se sinucida

Istorie: Printul x care va fi putin asasinat
  •  
    • 7364 mesaje
    21 Iun 2006, 14:19
    0 0
    vai mama lor!!! si ai' mari si ai' mici