bancuri
-
0 0Unui arab nu-i mai mergea camila. Se duce la un camilo-service pe a carui firma scria "Castrez camile fara durere!".
Duce camila, o urca pe rampa, mecanicul ia doua caramizi, loveste testiculele camiloiului, care fuge ca din pusca. Arabul suparat:
- Dom'le, da pe firma scrie ca le castrati fara durere!
- Asa-i, toata chestia e sa nu-ti prinzi degetele intre caramizi!
Un politist opreste un student pe strada pentru a-i verifica actele:
- Asa, vad ca nu lucram...
- Asa este.
- Inseamna ca trandavim pe banii statului...
- Exact, trandavim.
- Se pare ca suntem studenti?
- Ei, cu asta nu pot sa fiu de acord! Student sunt numai eu!
Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme.
Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional.
Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea: "Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e..."
Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate:
"Popescule, nu uita ca esti medic veterinar..."
Niste exploratorii scotieni mergeau prin jungla .Deodata, unul dintre ei cade intr-o groapa in care se afla un leu .Incepe asta sa fuga imprejurul gropii.Leul dupa el.Ceilalti stau pe margine si fac pariuri .La un moment dat, unul dintre ei striga:
- Accelereaza, leul e chiar in spatele tau!
La care tipul din groapa zice:
- Nu va ingrijorati, domnilor, am o tura avans!!!
-Bula, de ce nu scrii?
-Eu nu are creion, doamna.
-Nu e corect sa spui "eu nu are creion". Fii atent, se pronunta astfel: "eu nu am creion, tu nu ai creion, el nu are creion, noi nu avem creioane..."
-Dar cine draku' a sutit toate creioanele?
Se termina orele mai devreme:
-Bai, luati-va boarfele si plecati acasa
-Tu ce faci Bula, nu pleci?
-Nu, ca boarfa mea are ore pana la unu.
Doi politisti gasesc in fata gimnaziului un cadavru. Unul dintre ei intreaba:
-Stii tu cumva cum se scrie corect gimnaziu?
-Nu.
- Atunci hai sa-l taram rapid in fata postei!
Postasul bate la usa unei blonde, la care blonda intreba:
- Cine e?
- Posta!
- Cati sunteti ?
Sotia lui McTavish discuta cu sotia lui McCornick:
- Uite ce evantai frumos am. E ca si nou. L-am primit acum zece ani, ca dar de nunta. Stii de ce e asa? Îl misc foarte, foarte încet, sa nu se strice.
- Al meu e si mai bun. Sotul meu nu-mi da voie sa-l misc deloc. Îl tin deschis în fata si dau repede din cap, în dreapta si-n stînga. -
just_do_it, am iesit din viridian ! tu cum stai ?
incearca sa joci MOTAS, ADICA MYSTERY OF TIME AND SPACE, e super, de 2 zile ma chinui la el, (2 zile la serviciu... fiecare minutel liber mi l-am dedicat jocului, si e fain fain, parca-i mai fain ca viridian si crimson. ti-l recomand cu placere. e destul de greu in unele camere si trebe sa recunosc ca de cateva ori am cautat disperata solutii pe internet, uneori am mai gasit , alteori mi-am stors creierii ... acum sunt blocata in ultima camera, 12, si nu pot sa ies ...... da nu ma las !
aceeasi recomandare e valabila si pentru hondaneagra, cu precizarea "cand va fi mai liber !" -
crimson nu l-am terminat, m-am blocat in fata safe-ului si n-am mai avut rabdare.
de ce te-ai dat batuta la viridian? zi-mi, poate-mi aduc aminte. din pacate acum plec si acasa nu mai am internet. poate luni mai vorbim. si eu am stat mult la el ca n-am gasit o litera d-aia chinezeasca, cea de pe lustra. si in final trebuia sa pui CD-ul , poza in rama, berea rece, pe primul raft din biblioteca, sa aprinzi lumanarea cu bricheta in sfesnicul ala si sa faci cubul. de fapt, dupa ce reusesti sa faci cubul, se incheie automat jocul (daca restul sunt pregatite pe altarul ala ).
cubul trebe facut dupa cele doua scheme, una din cutia cu medicamente si cealalta apare dupa ce arzi hartia pe care e "pericul" cu bricheta !! bricheta o gasesti sub cos, si parca !!?? nu m-a lasat s-o iau decat dupa ce am vrut sa arunc ceva in cos ??
si motas e destul de greu, nici eu nu l-as fi terminat daca nu mai gaseam cate un indiciu pe internet, pe unele forumuri. alte indicii le descopeream pana la urma din greseala, clicaind in disperare, dar a fost foarte calumea jocul. de celelalte n-am auzit .
spor la treaba si weekend placut !!