bancuri moto

•  
    • 5941 mesaje
    16 Iun 2006, 10:51
    0 0
    Un baiat de baiat cumpara un R1 si iese in probe cu el pe Bucuresti-Pitesti. Pe la 180km/h apare o masina de politie in spate. Tipul se gindeste "o calc si scap" la 250km/h incepe sa-i fie frica si se opreste.
    Politaiul vine la el si-i zice:
    -Auzi ma, da-mi o scuza ca lumea si te iert, ca daca nu o calcai tu asa nu fugeam nici eu cu 200, si chiar mi-a placut!
    -Pai, sefu, mi-a fugit nevasta cu-n politai si cind te-am vazut in spate, am crezut ca mi-o aduci inapoi!

Un politist vede un mobrist indreptandu-se spre el si-i zice:
    -Opreste! Tu nu te uiti la tine ca n-ai nici faruri, nici casca,nici nimic...
    -Da-te la o parte ca n-am nici frana!

de ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele?
    pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti

Un tip ajunge la portile Raiului, in fata lui Sf. Petru.Acesta il intreaba:

- Ai facut ceva deosebit in viata ta care sa merite sa intri in Rai ?
    - Da, ma pot gandi la un singur lucru. Eram pe drum si ma intalnesc cu o gasca de motociclisti duri si mari si rai care maltratau o tanara. M-am dus direct la ei si le-am cerut sa o lase in pace dar ei nu m-au ascultat. Asa ca m-am dus la cel mai mare, cel mai tatuat, i-am bagat una in barba, i-am rasturnat motocicleta si i-am smuls cercelul din nas .
    Apoi am tipat : - Acum, inapoi sau veti avea de-a face cu mine !

Sf. Petru foarte impresionat:
    - Cand s-a intamplat asta ?
    - Acum 2-3 minute...

O mireasa in noaptea nuntii e furata de-o gasca de motociclisti,apare peste 4 zile cu hainele rupte devastata cu ochii iesiti din orbite.
    -Draga 5 zile au facut astia sex cu mine continuu faceam pauza doar ca sa beau apa!
    -Cum draga 5 zile ca lipsedi doar de 4
    -Pai ma mi duc si maine

Se-ntalnesc doi motociclisti intr-un bar.
    Ce rahat, afara ploua de rupe. Se plictisesc.
    De-odata zice unu: - Hai bah la mine, si o regulam de nevesta-mea.
    - ??? Amandoi? Si crezi ca e de-acord?
    - Da mah, nici o grija, nevasta-mea face doar ce-i zic eu.
    - Bine...
    Ajung astia la primul acasa. Asta se invarte prin casa, o striga...nimik. Dupa vre-o 15 min zice:
    - Auzi bah, cred ca e plecata la cumparaturi. Hai la nevasta-ta!

Un sofer intra intr-un bar injurand de mama focului, si scuipand intr-una:
    - Ptiu, ce rahat, ´lar deq de motociclist cu Honda lui cu tot...o bere! Si iara scuipa.
    Vine chelnerul: Bine dom´le da´ ce-ati patit de injurati asa de honda? Si va rog sa nu mai scuipati pe jos!

- Pai sa vezi, am intrat cu masina intr-un sant. Dupa ce au incercat aproape toti sa ma scoata cu masini mici si chiar si cu dube si nu au reusit, ma gandeam sa renunt, cand apare un motociclist pe o Honda si se ofera sa ma traga afara din sant. Iritat si intrigat, am acceptat evident, pentru ca oricum nu credeam ca are sanse. In bataie de joc i-am zis ca am sa-i dau cea mai tare partida de sex oral din viata lui daca reuseste...
    - ? pai, si ???
    - Ptiu, ce rahat, ´lar deq de motociclist, cu Honda lui cu tot....

Motociclist pe autostrada. 100kmh....200kmh...270 kmh...cand de-odata intr-o strafulgerare observa cu coada ochiului o vrabiuta care venea direct spre el. Manevra de evitare, fereste capul...totusi traiectoriile se interseteaza pentru o fractiune de secunda - nu simte decat o usoara atingere pe umar. Socat, se uita in oglinzi si vede cu groaza cum vrabiuta mai reuseste sa faca doar o pirueta - si dispare sub linia orizontului.
    Plin de regrete, inetineste, se intoarce..ia vrabia lesinata, o baga sub geaca si o duce acasa, unde o aseaza ca grija intr-o colivie. Trece o zi , doua, in a 3-a zi se trezeste vrabia!
    Vede apa, vede paine, vede GRATII!!!!!
    VAI SA-MI BAG! Am omorat motociclistul si am ajuns la PUSCARIE
  •  
    • 864 mesaje
    19 Iun 2006, 09:12
    0 0
  •  
    • 7364 mesaje
    21 Iun 2006, 11:41
    0 0
    si tu in care te-ai regasit?
  •