rautati !

•  
    • 14 mesaje
    9 Iun 2006, 12:00
    0 0
    CE "RAUTATI" POATE SPUNE O FEMEIE UNUI BARBAT GOL ...

Am "fumat" trabuce mai groase ca asta !

Uaaa ce dragalash este !!!

Aaaa. hai mai bine sa stam imbratisati.

Sa stii ca se poate corecta prin chirurgie estetica.

Hopaaa, si eu care m-am luat dupa marimea picioarelor!

Lasa ca gasim noi o pozitie.

Pot sa fiu cinstita cu tine?

Ahh, acum imi dau seama de ce ti-ai luat un Porsche.

Daca il udam poate mai creste.

Oare de ce ma pedepseste Dumnezeu?

Tot e bine. scapam mai repede.

Nu am mai vazut asaceva pana acum.

Aha. dar e totusi functionala, nu?

Pare cam nefolosita.

Poate ca la lumina naturala arata mai bine.

Ce ar fi sa trecem direct la "tigarea de dupa"?

Iti este frig?
  •  
    • 14 mesaje
    9 Iun 2006, 12:32
    0 0
    Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!" Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???" Barbatul raspunde foarte calm: -"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine..."
  •  
    • 14 mesaje
    9 Iun 2006, 12:53
    0 0

Porcul si magarul
    Un magar mergea pe drum si din spate il ajunge porcul:
    - Ba magarule ce murdar esti! Esti tot jegos! Pe unde dracu' te-a purtat stapanul? Si ce slab esti! Nu prea ti-a dat sa mananci! Si uite ce desagi mari ai ce te incarca stapanul! Ce viata naspa
    La care magarul se intoarce spre porc:
    - Auzi ba, mi se pare mie, sau tu nu esti porcul de anul trecut ?

•  
    • 864 mesaje
    9 Iun 2006, 14:19
    0 0
    faze haioase din fotbal - pentru baieti !

http://www.haios.net/haios_farse_haioase/haios_gafe_in_fotbal.php

•  
    • 14 mesaje
    13 Iun 2006, 15:55
    0 0
    La maternitate, viitorii tati stau nervosi la rand. La un moment dat, usa unui salon se deschide si o sora medical apare cu un bebelus in brate. Unul dintre tati se repezi spre ea. Bula interveni energic, lua copilul in brate si spuse:
    - Pardon, eu am fost primul la rand.
  •  
    • 14 mesaje
    13 Iun 2006, 15:57
    0 0
    Mergi cu masina cu o viteza constanta... in stanga ta este o prapastie, in dreapta ta, paralel cu tine merge o autospeciala de pompieri cu aceeasi viteza ca tine. In fata ta galopeaza un elefant care este mai mare decat masina ta (nu poti sa-l depasesti). In spatele tau zboara un elicopter (care te urmareste), foarte aproape de sol.

Elefantul si elicopterul au exact aceeasi viteza ca tine. Ce faci, ca sa iesi din situatia asta neplacuta?

Raspunsul: Sa te dai jos din carusel si altadata sa nu mai bei ca porcul!
  •  
    • 201 mesaje
    14 Iun 2006, 12:41
    0 0
    Esti pe un drum de munte si ai viteza foarte mare. In dreapta muntele, in stanga prapastia. In fata ta apar o batranica si o tanara. Iti dai seama ca nu poti sa intorci nici la dreapta nici la stanga.
    Ce calci?

Raspuns: Franaaaa!