altele :)

•  
    • 655 mesaje
    2 Iun 2006, 10:46
    0 0
    O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului, calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Un politist apare imediat la locul accidentului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca in cap. Apoi se indreapta catre carutas, cu pistolul in mana, si il intreaba:
    - Dumneavoastra sunteti ranit? ...
    - Nu! Nu! Doamne fereste! Asa de bine nu m-am simtit niciodata!

Se face un sondaj international de opinie pentru a se afla cine sunt cei mai buni din lume pentru a pastra secretul de serviciu.
    O americanca este cea dintii care isi spune parerea: -Sotul meu stie unde eu lucrez, dar el nu stie cu ce ma ocup. Iar eu nu stiu nici unde lucreaza el si nici cu ce se ocupa. Eu nu aduc acasa hirtii de la serviciu si nici el nu aduce acasa hirtii de la serviciu.
    Vine rindul japonezului care spune: -Eu si sotia mea lucram in acelasi birou, dar eu nu stiu cu ce ea se ocupa si nici ea nu stie cu ce eu ma ocup.
    In sfirsit vine si rindul romanului care, o spune pe aia dreapta: -Eu lucrez singur in birou. Nu stiu cu ce ma ocup. Da' nici nu ma intereseaza !!!
  •  
    • 4487 mesaje
    2 Iun 2006, 11:22
    0 0
    hahahahahahahahahaha!!!!!! asa-i romanul, nu???
  •  
    • 864 mesaje
    2 Iun 2006, 11:34
    0 0
    aia cu calu a fost tare tare !!