Bancuri cu atristi si altele :)))

•  
    • 46 mesaje
    20 Mai 2006, 12:48
    0 0
    Pe o plaja de nudisti, un nudist observa ca un alt nudist de langa el avea bagat in floricica un dop. Curios, il intreaba pe tip de ce sta cu dopu' in cur. Respectivul se apuca sa-i povesteasca:...
    -Pai mergeam prin desert si am gasit o lampa. Am sters-o de praf si din ea a iesit un duh ca in povestea cu Aladin, si mi-a spus ca imi indeplineste o dorinta...
    Si tu ce i-ai spus?
    -NO SHIT..!?!

- Ce este mic, negru si-l doare inima?
    - Adrian Copilul Minune!

Q: Ce e lung, negru si-ti maninca timpul ?
    A: Cabral

Q: de ce sunt politzistii uzi pana la genunchi aproate tot timpul?
    A: pentru ca atunci cand arunca tigara in W.C. o sting cu piciorul

La sediul ProTV, in biroul lui Calinescu, acesta gaseste floricica pe birou. Ofticat intreaba:
    - A cui este asta mai?
    Vine A.Moisescu:
    - A mea nu e ca e prea alba
    M Calin:
    - A mea nu e ca e prea lichida!
    Vine si Raduleasca:
    - Dupa ce o gusta spune:
    - ASTA NU E DIN PROTV !!!

Sfantu Petru intr-o zi prin parc vede 2 statui si se intreaba...ce ar fi sa le dau si lor 2 minute de viata sa vad ce fac? .. Sufla pe ele se trezesc la viata si statuile hop in tufis! Incepe sa se miste tufisul. Dupa vreo 2 minute vine o stauie si spune : sf. Petru, inca 2 minute...il duc asa cu presu vreo 5-6 ore dupa care sf . Petru se enerveaza si zice... "Ii mai las 2 min si ma duc sa vad ce fac"! Se duce el langa tufis si asculta. Din tufis se aude: "Tine-l tu acuma, ca ma c*c eu pe el (pe porumbel) !

Intra Bond intr-un bar, se uita... lume, inghesuiala. La un moment dat, un loc la o masa la care statea un tip. Se aseaza pe scaun si se recomanda:
    -Bond, James Bond.
    La care ala se uita piezis:
    Damme, Van Damme, Claude Van Damme, Jean Claude Van Damme...

R-Kelly era cu nevasta-sa. Ii urmareau multi teroristi platiti de Tupac sa ii omoare. Fug ei ce fug si ajung pe marginea unei prapastii. Ea zice:
    -Iubitule nu mai avem nici o sansa!
    -Ba da iubito! si isi ridica urechile:
    -I believe I can fly !!!

Ziua de nastere a lui B.B.King. Sotia se gandea ce cadou sa-i faca; el fiind faimos si avand de toate se tot gandeste si-i vine ideea: se duce la un "tatoo place" si isi tatueaza pe fund initialele sotului-pe o buca "B" si pe cealalta "B". Seara vine B.B.King acasa, sotia il intampina numai in halat: "Happy birthday, darling! Ti-am facut un cadou surpriza" Si spunind asta se dezbraca, se intoarce cu spatele la el si se apleaca. La care el: "Foarte impresionant, dar cine dracu' e BOB? "