pe transatlantic

•  
    • 601 mesaje
    24 Mar 2006, 12:43
    0 0
    Pe un transatlantic, secundul vine în graba la capitan, care tragea un pui de somn si îi spune : - Domnule capitan, mare nenorocire : ne îndreptam spre un iceberg urias, pe care nu îl putem evita. În cinci minute se produce impactul. - Esti sigur ?? Ai verificat toate posibilitatile ?? - Da , din pacate nu exista salvare. - Bine. Strânge toti pasagerii în sala mare si sa se duca cineva sa îi pregateasca moral. Pe cine propui ?? - Pe locotenentul John, ca este gagicar, are priza la femei si stie si o gramada de bancuri. Zis si facut. Dupa ce toata lumea se strânge, vine John, care le spune bancuri si, înainte de impact zice: - Doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Eu sunt dispus sa fac un pariu cu dumneavoastra. Uite, eu ma desfac la pantaloni, îmi scot chestia , dau cu ea de perete si se crapa vaporul ... Domnisoarele rosesc în obraji, doamnele se arata fals indignate, iar domnii striga toti în cor: - Sa vedem, sa vedem !! Acestea fiind zise, John scoate scula, da cu ea de perete si vaporul crapa si se scufunda. ... Peste trei ore, într -o barca de salvare, câtiva supravietuitori. Printre ei, capitanul vasului, statea pe gânduri. La un moment dat zice: - Care p***a masii a spart vasul, ca eu reusisem sa ocolesc icebergul !!
  •  
    • 80 mesaje
    2 Apr 2006, 16:43
    0 0