bancuri...

•  
    • 41 mesaje
    20 Feb 2006, 19:17
    0 0
    Barbatii si femeile sau unde este egalitatea ??!!!! Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. daca te pocneste ea, e autoaparare. daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist. daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. daca te roaga ea, iti face o favoare. daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. daca nu, esti homo. daca-i oferi flori, urmaresti ceva. daca nu, esti molau (te gandesti prea mult). daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. daca nu, esti lipsit de ambitie. daca o doare capul, e obosita. daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. daca nu, ai pe altcineva. Barbatii mor mai repede.Si-o doresc ei !?

O tipa la doctor: -Domnule doctor, stiti am o problema.. nu-mi ajunge numai barbatul meu... -Se poate, sunteti tanara, este normal, se mai intampla, ..mai luati-va un amant... -Pai stiti, mi-am luat... -Si tot nu va ajunge? -Pai sa vedeti, nu... -Se poate, sunteti tanara, este normal, se mai intampla,...mai luati-va unul... -Pai stiti, mi-am mai luat... -Si tot nu va ajunge? -Pai sa vedeti, nu... - Se poate, sunteti tanara, este normal, se mai intampla,...mai luati-va unul... -Pai mi-am mai luat... -Si cum cu un barbat si trei amanti tot nu va ajunge? -Pai sa vedeti, nu... -Ei mai luati-va un amant! -Pai mi-am mai luat... -Si tot nu va ajunge? -Pai nu! -Ei atunci e grav... -O domnule doctor, va rog dati-mi o adeverinta ca sunt bolnava, ca barbatu-meu zice ca sunt curva!

Un tanar scotian suna la HOT LINE : -Buna iubitule, spune tipa. -Buna scumpo ,raspunde el. La care tipa spune : -As face orice pentru tine! Da' el raspunde: -Bine, atunci inchide si suna-ma tu!
  •  
    • 522 mesaje
    20 Feb 2006, 20:02
    0 0
  •  
    • 41 mesaje
    21 Feb 2006, 11:22
    0 0
    La oficiul imigratzii:
    >-Nume ?
    >- Abdul Dalah Sarafi .
    >-Sex ?
    >-De patru ori pe saptamina.
    >-Nu , nu , nu ..........mascul sau femeie.
    >-Mascul , femela.... depinde de camila......
  •  
    • 522 mesaje
    21 Feb 2006, 11:58
    0 0
    dar de unde le scoti?sunt haioase rau
  •  
    • 522 mesaje
    21 Feb 2006, 11:58
    0 0
    dar de unde le scoti?sunt haioase rau,