BULA SI CHIMIA

•  
    • 562 mesaje
    18 Feb 2006, 21:20
    0 0
    La ora de chimie Bula e plictisit si profu il intreaba:
    - bula cum se numeste substanta chimica H2SO4??????
    RASPUNDE BULA:
    - nu stiu dar imi sta pe limba
    PROFU:
    - Scuipa repede , ca e acid sulfuric...

Bula in armata primeste o scrisoare de la nevasta-sa. O deschide in fata colegilor si toti incep sa rada.
    -Auzi, Bula de ce nu e scris nimic pe foaie? Ce nevasta-ta nu stie sa scrie?
    -Nu ba, suntem certati si nu vorbim.
  •  
    • 38 mesaje
    21 Feb 2006, 06:13
    0 0
    tari, mai ales cel cu chimia
  •  
    • 94 mesaje
    21 Feb 2006, 19:18
    0 0
    bune rau!!!!!!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 24 mesaje
    22 Feb 2006, 18:14
    0 0
    da...hai mai spune-ti bancuri ca sunt tarrrii...il stiti pe ala cu dentistul??cica s-a dus nevasta lu unu la dentist da aia nu purta chiloti pe ea...si ii era rusine si s-a dus barbatuso sa ii zica la doctor "domne sotia mea nu poarta chilotii,te rog sa nu o jigni e f timida". zis si facut o consulta doctorul si ii zice sa vina luni la control,dar inainte sa plece i-a zis "doamna,de ce nu purtati chiloti?" femeia s-a rusinat si a plecat.luni cand vine femeia la control se pune pe scaun cu fundul in sus...intra doctorul ..."doamna ce faceti??" la care ea:"DOMNULE DATA TRECUTA V-ATI UITAT LA MINE IN GURA SI MI-AI VAZUT CU*U ...ACUM UITATI-VA IN C*R SI SPUNETI-MI CE DINTE MA DOARE"!
  •  
    • 562 mesaje
    23 Feb 2006, 21:58
    0 0
    BUN!!!!!!!!!!!!!!