adunate
-
31 Ian 2006, 11:490 0Cica patru schelete jucau noaptea pocker in cimitir. La un moment dat, de sus, din deal, se aude o voce cantand.
- Ba, ia du-te si vezi ce-i! zice scheletul cel batran catre unul mai tinerel.
Se intoarce asta dupa vreo doua minute:
- Sefu', e unu' beat ranga.
- Pai du-te si sperie-l, ce mortii ma-sii ne deranjeaza?!
Dupa vreo 5 minute:
- Sefu, io m-am dus, am urlat la el, am topait, m-am strambat, da'asta, nimic!
- Pai, nu asha, ma, du-te, asaza-te langa el si cere-i o tigara. Cand iti da tigara, cere-i si un foc. Asta o sa-si aprinda bricheta si atunci o sa-ti vada fata. Asa se face! Se duce scheletul, se asaza langa betiv, ii cere o tigara, dupa care si un foc. Omul nostru aprinde bricheta si atunci ii vede fata. Ramane pe ganduri cateva secunde, dupa care zice:
- Mai, baiete, daca nu-ti face bine, de ce nu te lasi?!
Un magar mergea linistit...Din urma il ajunge porcul:
- Aoleu, bai, magarule...Ce slab esti...si ce murdar...si cred ca nici de mancat nu mananci prea bine...Ba, si ce de desagi ti-a pus stapanul in spate...
La un moment dat, magarul se intoarce catre porc:
- Am eu senzatia sau tu nu esti porcul de anul trecut?!
EA: Voi, barbatii, n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti doua ore in plus!
EL: Pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea cu spatele... -
10 Feb 2006, 00:41O masina este oprita la un filtru de politie. Politistul: D-le sofer, sunteti primul intr-o suta de masini care purtati centura de siguranta si din aceasta cauza ati castigat un premiu de 50 mil lei. Felicitari. Ne puteti spune ce aveti de gand sa faceti cu acesti bani? Soferul: Multumesc mult. Cred ca in primul rand o sa imi iau si eu carnet de conducere! Mama soferului: D-le politist, nu-l luati in seama. Intotdeanuna vb prostii cand e beat. Tatal soferului: Mai boule, ti-am spus sa nu mai furi masini cand bei. Fratele soferului(din portbagaj): Hai bre, am trecut granita sau nu?
-
26 Feb 2006, 01:34Doi nebuni merg pe plaja. Unul spune:
-Ia uite, un pescarus mort !
Celalalt, cautand cu privirea pe cer:
-Unde ?
Care e diferenta dintre vina si pacat?
e o vina sa te culci cu nevasta altuia,dar e pacat sa ratezi ocazia.