2 prietene

•  
    • 562 mesaje
    2 Ian 2006, 14:28
    0 0
    Proaspat casatorite, 2 mirese, vechi prietene se duc intr-un bar sa sarbatoreasca faptul ca in sfarsit, si-au gasit miri.
    Dupa cateva ore, se hotarasc sa mearga acasa. Era intuneric. Pe drum una dintre ele zice:
    - Fata... Fac pe mine!
    la care cealalta:
    -Si eu fata. Hai sa ne ascundem aici, dupa gard.
    -Bine bine, dar n-am cu ce sa ma sterg!
    -Eu ma sterg cu chilotii.
    -Gasesc si eu ceva...
    A doua zi sotii vorbesc intre ei:
    -Bai, unde au fost mai fetele noastre aseara?Ca a mea a venit fara chiloti!
    -Tine-te bine! A mea avea in fund o pamblica pe care scria: "NU TE VOM UITA NICIODATA"!!!
  •  
    • 41 mesaje
    3 Ian 2006, 18:55
    0 0
    trebuia sa radem la chestia asta?
  •  
    • 562 mesaje
    4 Ian 2006, 21:21
    0 0
    daca nu pricepi ca avea o panglica funerara in popoo atunci plingi!! ....bancurile nu se spun mura in gura...Si nici traduceri din limba Romana in limba ta nu stiu sa fac...bafta!!!!
  •  
    • 562 mesaje
    4 Ian 2006, 21:30
    0 0
    Pt.DadyK.
    Daca nici peacesta nu-l pricepi atunci iti dau un sfat nu mai intra pe rubrica aceasta.
    Doi barbati se intilnesc la cumparaturi.Dupa ce discuta una, alta unul il intreaba pe celalalt.
    - oare ce este asa de grozav la laptele de mama de este atat de mediatizat?
    La care celalalt ii raspunde zambind
    - ambalajul.
    Pt. tine fac un efort si iti dau un pont.
    Mamica ta cind te alapta din ce ambalaj iti dadea sa sugi?
  •  
    • 72 mesaje
    6 Ian 2006, 13:55
    0 0
  •  
    • 129 mesaje
    6 Ian 2006, 22:11
    0 0
    Normal ca nu e nimic amuzant pentru ca e aiurea bancul. DE fapt alea doua se oprisera in cimitir. Mai bine nu mai spuneti bancuri daca uitati poanta afara.
  •  
    • 293 mesaje
    7 Ian 2006, 01:32
    0 0
    pai ar trebui sa va dati singure seama care este poanta la un banc, ca deaia sunt bancuri....
  •  
    • 12 mesaje
    14 Ian 2006, 15:02
    0 0
    Genial primul banc... si singurul dealtfel la care m-a izbucnit rasul instantaneu. Tine-o tot asa ca fac si eu muschi la burta nu numai la degete
  •  
    • 175 mesaje
    23 Ian 2006, 11:22
    0 0
    Intr-adevar,nu e un banc la care sa te tavalesti de ras, dar nici voi fetelor ,nu aveti motive sa fiti asa rautacioase
    oricum, primul banc e f. usor de inteles